free-wow-guide 1

Защо да се довериш точно на нас

Ние създадохме WOWtea, използвайки традиционни и изпитани с векове билки от цял свят. Събрахме най-доброто, което природата е създала и го доставяме директно до твоята врата и в твоята чаша с чай. Нашата философия е семпла – вярваме, че третирайки тялото с любов и респект, то ще се отблагодари в пъти.

Нашите продукти ти дават естествени и безвредни решения на проблеми като: липсва на енергия, натрупване на токсини, задържане на течности и складиране на излишни мазнини.

Прецизно и научно дозирани, в пълна хармония, нашите билки ти доставят перфектната капка чай всеки ден. Ние сме наясно, че ти поставяш своето здраве в нашите ръце. Това е задача, която приемаме крайно отговорно и се ангажираме да спазим обещанията си за бързо и здравословно сваляне на килограми, подобряване на храносмилането, намаляване на подутия корем.

У дома в България, WOWtea отговаря на най-високите европейски стандарти и се пие еднакво навсякъде по света. Всеки ден успяваме да съберем отзиви от нашите хиляди WOW момичета. Така знаем какво се харесва и какво работи и WOWtea се променя заедно с теб- нашия доволен клиент. Стремежът към перфекционизъм нашата запазена марка.

Какво да очакваш през тези 21 дни

Съвети за правилно хранене

 Лесни тренировки, които можеш да правиш дори у дома

 Важни факти за полезните храни

 План за пълноценно прочистване на тялото от токсини.

 Специални изненади – промо кодове за отстъпка и подаръци.

Искаш да се чувстваш и изглеждаш добре?

Регистрирай се и започни своя 21 дневен онлайн курс.

Следвай стъпките и следи материалите, които ти изпращаме.

Твоят наръчник е създаден да ти помага да влезеш във форма лесно и удобно. Винаги на пощата си ще имаш най-необходимите режими, съвети и тренировки. С тяхна помощ за 21 дни ще научиш тялото си да живее здравословно и да гори мазнините.

forbes_logo

Вирусният чай

“… опаковка WOW TEA, чаша чай и бурканче с мед. Да се храниш здравословно е също толкова модерно, колкото и селфито.”

OK_magazine_logo

WOW Tea Detox – Хранителна добавка на 2015

“100% натурален чай, който спомага тялото да се пречисти от натрупаните токсини на базата на билки (зелен чай, гуарана, пу-ер), които събуждат метаболизма и зареждат с енергия.”

missbloom-logo_02

Влезте във форма с новия Wow Tea – убиец на апетита

“….Именно затова чаят за детокс Wow Tea бързо се превърна в истинска сензация сред момичетата, които се стремят да се хранят здравословно и спортуват редовно. Сега обаче на сцената излиа Wow Tea Appetite Killer, разработен специално за отслабване.”