Запознай се със своя чай!

Безмислено е да те лъжем, че само от пиене на чай може да се отслабне. Ние от WOW TEA винаги сме пропагандирали здравословен начин на живот и нашата цел е да накараме твоето тяло да се чуства добре.

Поради големия интерес към работещ начин за отслабване, приехме идеята присърце и измислихме работещ метод. Оказва се, че отслабване с чай може да се получи ако той се използва за притъпяване глада По този начин ще успяваш да поемаш по-малко калории.

Поемането на чая само по себе си няма да ти помогне много, но ние от WOW TEA вярваме, че можете да постигнете много добри резултати чрез:

Отслабването не е спринт, а маратон! Изисква постоянство и желание – започни още сега!

Начина за пиене: Чая се приема по просто правило, и за да има резултат, трябва да се спазва стриктно. Поставят се 10-12 грама чай (около една и половина супени лъжици) в 1 литър вряла вода. Запарва се 10-12 минути и след това се пресипва в бутилка. От нея можеш да пиеш цял ден. Идеята е, да се отпиват по една-две глътки всеки път, когато се усети лек глад.

Важно: Осигури си чай за целия ден. Когато легнеш да спиш вечер, то през нощта не може да се движиш и за това трябва да е минало достатъчно време от последното хранене. Изкушението да си хапнеш може да преодолееш с втора доза чай.

Билките, които сме подбрали доста приличат на тези от WOW TEA DETOX, но това е изцяло нова формула и пропорциите са така направени, че консумацията на чай, да притъпят желанието за ядене.

buy_now_ak

ap-killer_picture

Една от най-доказаните билки в света, за борбата с наднорменото тегло. Нейният ефект идва от свойството и да ускорява кръвообращението. Предотвратява отлагането на липиди (мазнини) и разрушава натрупаните вече мастни плаки.

Тя вирее в средиземноморския регион. В древността царете са хранили войските си с тази древна зърнено- бобова култура. Тъй като потиска глада, то войниците са можели да издържат доста време преди да огладнеят. Борчак е богата на калории и успява да даде добро количество енергия и издръжливост. В WOW ТЕА Appetite Killer служи само свойството и да подтиска глада, за да намалите количеството на приема на храна.

Мате е изключително популярна билка в Южна Америка. Индианците пият мате от векове като средство против горещини, глад и изтощение. Кофеинът в него е свързан с танина и се усвоява оторганизма постепенно. Затова напитката има дълготраен тонизиращ ефект, доста по-продължителен, отколкото при кафето, което предразполага за липсата на “кофеинов срив”.

Една от билките, на която е отредена специална почит в бабините тефтери. Това се дължи на безспорните и качества. Съдържа вещество с успокояващо действие, стимулира силно регенеративните процеси на човешкия и животинския организми Отразява се благоприятно на кръвоносната система, усилва съпротивителните сили.

Малко калории, много полезни вещества, отличен диуретик. Съдържа много витамини, антиоксиданти и минерали като калий, калций и магнезий. Помага на храносмилането. Помага за по-добрата обработка на храните и по-лесното топене на мазнините. Така тялото се освобождава от токсините и се предразполага към отслабване. Семената на растението, приготвени на чай, са много полезни срещу газове и подуване на корема. Също така потиска апетита и увеличава метаболизма.

Регулира обмяната на веществата. Спомага за намаляване на повишения апетит. Съдейства за намаляване на склонността за образуване на целулит.

Oсвен множеството полезни съставки, шипката придава на чая хубав вкус. Няма как да я пропуснем.

Изключително ароматни и полезни те ще поглезят сетивата ти и ще ти дадат чувството за уют.