5 съвета за детокс след лятото

Готови ли сте за детокс? Ние имаме точно това, от което се нуждаете, точно тук!

Всички се радваме на летните почивки и те могат да бъдат прекрасни за освежаване на ума, тялото и духа. Понякога обаче цялостните ефектите от твърде много парти напитки, чести вечери, загуба на сън и недостатъчно движение могат да имат отрицателно въздействие. Ето защо есента е идеалното време за лека сезонна детоксикация, която да прочисти и рестартира тялото ви, за да се завърнете отново на пътя към това да изглеждате и да се чувствате добре. Сега можете да запретнете ръкави и да започнете най-добрата естествена детокс терапия, от която се нуждае тялото ви.

1. Успешен детокс = повече вода.

Кафе, спортни напитки, сода и други подсладени напитки могат да причинят дори повече проблеми от високата кръвна захар, тъй като тялото ви се нуждае от повече вода, за да изхвърли тези течности от организма, което води до дехидратация. Освен това много от тези напитки съдържат изкуствени съставки, които увеличават токсините, които организмът ни трябва да ни помогне да изхвърлим. Така че отговорът е: откажете се от напитките със захар и се съсредоточете в приемането на вода. Тялото ви ще ви благодари.

2. Яжте храни, богати на фибри

Диетата, богата на фибри, е от съществено значение за поддържането на здрава храносмилателна система. Тя е свързана и с по-нисък холестерол и намален риск от храносмилателни проблеми. Например семената от чиа са сред най-здравословните храни на планетата. Те са богати на хранителни вещества, които могат да имат важни ползи за тялото и мозъка ви. Всъщност думата “чиа” означава “сила”. Въпреки древната си история, като хранителен продукт, семената от чиа се превърнаха в модерна суперхрана през последните години. Не се заблуждавайте от размера – тези малки семена имат много ползи, като например:

• Невероятно богати на хранителни вещества • Съдържат изключително малко калории • Създават усещане за ситост • Намаляват желанието за сладки неща • Пълни с антиоксиданти

3. Макар и да е трудно, трябва да се опитате да ограничите напитките си, поне малко!

Лятото е времето на барбекютата и твърде много парти напитки и няма как да не се почувствате малко летаргични, подути и извън равновесие! Добрата новина е, че ако искате да намалите щетите (или поне да се опитате да защитите малко тялото си), не е необходимо напълно да изключвате тези удоволствия по време на сезонния детокс. Така че, вместо да си забранявате напълно “малките” напитки, може да започнете процеса на есенна детоксикация с добавяне на WOW TEA – DETOX- 21-дневна програма – бърз и лесен трик, който ще ви помогне да премахнете натрупаните токсини, да намалите подуването на корема и да подмладите кожата си.

4. Не се стресирайте

Отделянето на време за себе си е абсолютно необходимо за психическото ви здраве, както и за теглото ви. Тялото ви може да “складира” мазнини в областта на корема и да развие навик да преяжда, ако нивата на стрес са твърде високи.

5. Изпийте подуването си.

Доказано е, че пиенето на чай е както най-ефективният, така и най-здравословният начин за пречистване на тялото ни от вредното въздействие на нездравословната храна, стреса и забързания начин на живот. За разлика от други методи за детоксикация, които предлагат предимно диуретично действие, WOW TEA Detox алкализира организма и намалява неговата киселинност. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти в WOW TEA Detox, чаят спомага за неутрализирането на свободните радикали и за извеждането на всички токсични елементи от организма. Детоксикиращ ефект оптимизира работата на организма, като ускорява всички процеси, включително метаболизма, храносмилането и регенерацията.

В крайна сметка:

Ако желаете да останете силни и здрави през цялата година, трябва да се опитате да дадете на тялото си малко повече любов, за да повишите неговата работоспособност. Не бъдете прекалено строги към себе си. Не се критикувайте за това, което е можело да направите по-добре през лятото, или не се чувствайте зле заради това, че сте прекалили с хапването по време на ваканцията. Просто поемете отговорността за създаването на добри навици сега и поддържайте целите си на първо място, без да се терзаете за всяко решение. Важното е да се съсредоточите върху настоящето.

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Категории

Social Media

Най-четено

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

#woweffect #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Още от блога

Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история. Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.

Абонирай се

вземи БЕЗПЛАТНО

лесни идеи за отслабване специални промо кодове
тайни намаления
съвети за здравословен живот