преяждане
Блог

Празнично преяждане – спаси тялото си НАВРЕМЕ

Празнично преяждане – спаси тялото си НАВРЕМЕ

 

Най-светлите християнски празници са на прага ни. Всички очакваме с нетърпение семейния уют, пътуването, подаръците или ГОЛЯМОТО ПРЕЯЖДАНЕ. Дори и последното да не е в списъка ви с желания, много вероятно е да попаднете в тази категория, ако не внимавате.

 


ВИЖТЕ КОЛЕДНАТА КУТИЯ НА WOW TEA, СПАСИ ТЯЛОТО СИ НАВРЕМЕ

 

Ще си кажете „празници са“ и ще изядете още един сладкиш, или още една порция основно. Замислете се, обаче, как ще се отървете от всеки килограм, старателно натрупан по празниците.

SLIMFIT SUPERFOOD малко калории, голямо засищане! Храна от ново поколение.

 

Най-честите преяждания са със СЛАДКИШИ (това си води до хипергликемия, което гарантира превъзбуденост, чувство на умора, колебания в кръвното налягане и заспиване преди 12:00 часа.) , ЯДКИ (води след себе си стомашни болки, подуване на стомаха, газове и много-много сериозен запек. ), МЕСО ( това е много често срещана грешка в комбинация с алкохолно заливане. Протеините на месата са много по-бързо смилаеми от тези на ядките, но при консумация над 60-80 гр. протеин (350 гр. печено или 230 гр сухо месо в рамките на 3 часа) от такъв източник започва гниене, киселини в стомаха и резки пикове на аминокиселини в кръвта, което влияе на киселинността.).

 

НЯКОЛКО СТЪПКИ С КОИТО ДА СПРЕМ ПРЕЯЖДАНЕТО

 

  • Не ходете гладни на гости. Много от Вас ще си кажат „ще ям при мама, ще ям при баба, щя ям в…“. Не правете тази грешка и още сутринта закусете със засищаща и здравословна закуска. Бърз и лесен вариант може да бъде: Лъжичка от SlimFit SUPERFOOD разбъркайте в кофичка кисело мляко. Добавете резънчета плод или сушени плодове. Специалната храна ще засити тялото ви, без излишни калории. От сутринта ще бъдете балансирани, пълни с енергия и няма да се притеснявате за излишния калоричен прием.

 

„Пробвай де, ще ме обидиш“ е фраза, която най-вероятно ще чуеш поне няколко пъти. Просто я имайте предвид още с началото на празниците и запомни ПРОБВАЙ, НО ВИНАГИ ПО МАЛКО, след това ще последва още!

 

  • Ако спортуваш редовно, не изпускай своята тренировка. Ако да тренираш не е в навиците ти, ще те изненадаме- може би точно тези празници е ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕШ. Да, знаем! Нямаш много време, особено по празниците. Просто отдели 20 минути вечер докато гледаш телевизия или сутрин преди започването на обиколките по масите. Няколко клека, коремни преси, подскоци на място могат да бъдет перфектно начало.

 


WOW TEA DETOX- сутрин и обяд преди хранене. ЗАБЪРЗАЙ МЕТАБОЛИЗМА, ИЗЧИСТИ ГО ОТ ТОКСИНИТЕ.

 

  • Пий много течности НЕ АЛКОХОЛ. Прекалиш ли и с храната, и с алкохола, последствията могат да са крайно сериозни. Не забравяй задължителните 2 литра вода на ден. Чаят ще свърши идеална работа.WOW TEA DETOX и схемата му за прием, може да те спаси и отърве от неприятните последствия на празниците. Внимавайте и със соковете- много оттях съдържат голямо количество захар, която само ще затрудни организма ви, а вие ще се чувствате подути и отдпаднали.

НАМАЛИ АПЕТИТА С РЕШЕНИЕ ОТ ПРИРОДАТА- APPETITE KILLER

 

tea

Още няколко съвета накратко:

  • ЗАКУСВАЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО! Дъвчете бавно. След всяко ястие/порция си давайте поне 20 минути почивка. Пийте по 2 чаши вода преди  хранене. Комбинирайте основното с по-големи количества зеленчуци. Ако имате пристъпи на глад за сладко, пийте чай с лъжичка мед. При натравяне с алкохол, пийте медицински въглен.
WOW TEA DETOX+ WOW TEA APETITE KILLER, две мощни оръжия срещу коледното натрупване на мазнини. Сега в комплект с удобната и устойчива бутилка за чай. Коледната кутия, която СБЪДВА ЖЕЛАНИЯ.

Related Posts