Detox Tea
Блог

Холивуд говори… за ДЕТОКС

Детокс! Чували сте, чудите му се или вече сте изпробвали? Без значение в коя графа попадате, винаги може да започнете или да научите повече. И то от вещите в знаята- тяхно величество ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ.

Да започнем с кратки пояснения.

Какво е ДЕТОКС?

Детокс (детоксикация) е медицинска процедура, която цели да премахне вредните токсични субстанции от организма ни.

КОИ СА ВРЕДНИТЕ ТОКСИНИ?

Тук може да изброяваме до безкрай. Цигари, алкохол, замърсения въздух, вредните храни и т.н. Най-важното е колко те са се натрупали в организма ни.

Имате ли нужда от ДЕТОКС?

Имате нужда! Освен, ако не живеете в някоя отдалечена от съвременния свят горичка, без съвременни удобства.

_____________________________________________________________________________
!СКОРО! WOW TEA+ BLACK FRIDAY! Oчаквано добра комбинация <3
______________________________________________________________________

Кaйли Дженър

WOW tea detox

Най-малката от сестрите Кардашян наскоро роди първото си дете. Тя се скри за дълго от социалните мрежи, а скоро след раждането сподели:

“Нищо в гардероба вече не ми става. Наистина искам да се харесам, да отслабна в ханша, имам сравнително тънка талия в момента, което е генетично, но искам истински стегнат корем. Правя го не само заради здравето си, но и за да се чувствам добре.”.

Ето защо Кайли не само е влязла в спортната зала, където тренира по 5 пъти в седмицата, но и е забравила за нездравословните храни. Най-младата милионерка според ФОРБС, вече залага на пилешко и риба, в комбинация с много зеленчуци. Освен това  пие голямо количество детокс чайове, които да изчистят излишните токсини и мазнини.

Така красивата Дженър се завърна на социалната сцена с 22 КИЛОГРАМА по-слаба и по-зашеметяваща от всякога!

Дженифър Анистън

WOW Tea detox

 

 

 

 

 

 

 

 

Звездата от „Приятели“, определено държи на хранителния и тренировачния си режим. Освен това, е върла привърженичка на ДЕТОКС метод, който включва много вода, чай, смутита, органични плодове и зеленчуци. Да не забравяме и ЙОГА. Това е нейният начин да се отърве от токсичните емоции.

Според специалисти, този детокс метод е препоръчителен веднъж в месеца и ДО 7 дни.

Бионсе

WOW Tea Detox

 

 

 

 

 

 

 

 

За ролята си в „Мечтателки“, певицата трябва да отслабне с 10 кг. Предприемайки меко казано крайни мерки, в продължение на десет дни, тя прочиства организма си приемайки коктейл от вода, лимонов сок, кленов сироп и лют червен пипер. В режима още влизат топла вода сутрин и билков чай през нощта, а другите хранителни продукти – са изключени.

  • Възхищаваме се на Бионсе, но честно казано ще се въздържим от нейните лимонени дни. Вместо това, ще наблегнем на сезонните зеленчуци и плодово, ще намалим млечните и животински продукти и разбира се, ще добавим поне две чаши чай WOW TEA DETOX. 

Възползвайте се от нашите специални промоции този Black Friday с намаление до – 50% – WOW Tea. „

Кендъл Дженър

WOW Tea Detox

 

 

 

 

 

 

 

 

Моделът от клана Кардашян не си пада много по строгите диети. Поне това виждаме от Instagram профила на звездата. Там редовно може да видите Кендъл да яде пици, бургери и всякакъв вид тестени изкушения. Моделът на Виктория Сикрет, обаче, има своите тайни за отслабване: ДЕТОКС с билков чай в огромни количества. Започва с него преди закуска и продължава да пие поне 12 чаши през деня.

ДЕТОКС

Предпочитан за рестарт на организма, вталяване и забързване на метаболизма не само от звездитв на Холивуд, но и от милиони жени по цял свят, различни възрасти и интереси. Забързаното ежедневие, стресът, вредните навици и тяхното влияние върху организма и тялото, карат всяка себеуважаваща се дама, да се грижи за себе си, търсейки бърз и работещ метод, който да се впише в седмичната лудница.

Създаден от природата, WOW TEA предлага комбинация от най-ефикасните билки в света.

black friday

Две чаши на ден, в продължение на 21 дни са абсолютно достатъчни за да започнете и усетите промяната. Замислете се дали имате нужда от крайности, да изтезавате организма и себе си, когато съвършенството на природата вече е създала висш пилотаж за твоето тяло – БИЛКИТЕ. Имаме ги в изобилие за хилядите жени, които вече ни се довериха.

WOW Tea Dotx

 

 

 

 

 

 

 

 

WOW TEA – иноваторът в света на ДЕТОКСА в БЪЛГАРИЯ. Нашите резултати са техните снимки, които споделяме с Вас ежедневно.

Стани част от WOW семейството ни! При интерес към режима, нашите методи и решения, сме на среща да поговорим и обясним всичко, което не ти е ясно по отношение на ДЕТОКС. Просто ни пиши!

Винаги до теб: WOW TEA <3

Related Posts