Запознай се със своя чай!

Нищо не крещи така силно „грижа се за себе си“ , както пиенето на чай. А защо не обърнеш вниманието си изцяло върху твоето здраве и имунна система?

Със студените дни, които вече са тук, сме готови да ти предложим решението да бъдеш винаги в перфектно и завидно здраве! Ние от WOWtea знаем, че благосъстоянието не идва с лекарства и витамини от аптеката. Здравето започва от вътре на вън! Когато ти пожела да третираш тялото си с уважението, което заслужава, тогава и ние създадохме за теб WOWtea ImmuniTea! Билките, които сме подбрали са с изцяло нова формула и пропорциите са така направени, за да можем ти гарантираме, че чрез консумацията на чай ще можеш да си осигуриш освен силен и устойчив имунитет-перфектен тонус и усещане на лекота в тялото.

buy_now_immunitea

Една от най-доказаните билки в света за борбата с наднорменото тегло. Нейният ефект идва от свойството и да ускорява кръвообращението. Предотвратява отлагането на липиди (мазнини) и разрушава натрупаните вече мастни плаки.

Хайде, всеки знае колко са вкусни малините! Но малко хора ползват листа от малина или са запознати с техните магически свойства. Незаменим помощник са в борбата за лечение на простудни заболявания и за изпотяване при настинки и грип. Те са отлично профилактично средство при епидемии от вирусни инфекции. Перфектни са за изграждане на силен имунитет!

Щом природата може да ни лекува, защо да не се оставим в ръцете й? Кората от бяла върба помага при простудни, трескави състояния, висока температура, главоболие и множество възпаления. Не случайно е наречена и „природен аспирин“. Е, здраве да е!

Искаш ли да знаеш името на билката, увеличаваща силата, енергията и дълголетието? Да, това е жен-шенът! Ние използваме корена му, който има подсилващо действие – подобрява физическата и умствената издръжливост и жизненост. Мощен адаптоген е, има силно антистрес действие, тонизира хормоналната система и помага при изтощение- физическо и сексуално.

В народната медицина котешкият нокът се използва главно като имуностимулант. Влиза в състава на редица капсули и таблетки, а вече и в състава на WOWtea ImmuniTea! Тази съставка е толкова предпочитана, благодарение на силните си антиоксидантни и изключително добре изразени имуностимулиращи свойства. Продуктът има положителен ефект и при обща физическа отпадналост и възстановяване. Освен това е и силен диуретик!

Поради непрестанното доказване на лечебните свойства на тази билка, авторитета й не спира да расте! Ехинацеята е най-известна със способността си да стимулира функционирането на имунитета – защитата на тялото срещу инфекции, заболявания и телесни увреди. Освен това и е с богато съдържание на витамин С. 

Запознайте се с царицата на билките! В България и останалите Балкански страни се използва главно като компонент на медикаменти за повишаване на либидото! Но тази асоциация с Виагра не трябва да пренебрегва останалите лечебни свойства на тази билка-има чудодеен ефект върху намаляването на образуваните холестеролни плаки по кръвоносните съдове и намалява риска от сериозни сърдечни заболявания.

Билката родиола се използва за подобряване на настроението, при депресии. Елеминира главоболите, при изтощение. Освен това, може да се използва и без да са налични болестни симптоми, за укрепване на паметта, душевното и физическо здраве. Ефективна е за намаляване на времето за възстановяване при продължителна работа и за повишаване на силата на мускулите. Екстрактите от родиола повишават  нивата на ензими и протеини, важни за мускулното възстановяване след изморителни упражнения. 

Детелините винаги носят щастие! Особено когато щастието е съпътствано от блестящо здраве! Тя подобрява функцията на женските полови хормони, намалява тежестта на предменструалния синдром и коригира неприятните реакции като повишено кръвно налягане и прилив на топли вълни. Тя укрепва функциите на организма след прием на различни антибиотици. А това е дори малка част от нейните лечебни свойства…

Тази билка е не просто лечебна-вълшебна е! Наричана е още и тревата на безсмъртието, благодарение на противовъзпалителното и кръвоспиращото средство. Тя е първокласен антисептик и ускорява заздравяването на тъканите. Положителен ефект се наблюдава при лечението на разни проблеми на дихателните пътища: фарингит, тонзилит, ангина и катар на горните дихателни пътища.

В допълнение към по-разнообразна и балансирана диета и като част от здравословния начин на живот, можеш да се поглезиш с чаша WOWtea Immunitea.

Как да пиеш твоя чай?

Твоят WOWtea действа най-добре, когато го пиеш 20-30  минути преди хранене, 2-3 пъти на ден.

Постави 5-7 грама чай, използвайки дозатор, в 500 мл вряща вода. Остави чая да се запари за 7-9 минути и след това консумирайте с удоволствие.