Ако търсиш поредното наблъскано със захар, консерванти и фруктоза мюсли със сигурност няма да си паснем. Нашият състав е вдъхновен от качествения начин на живот, полезните продукти и наистина работещия състав. Ако пък сме точно твоя тип – нека се запознаем.

Това, което съдържаме е добре помислено и подбрано, за да ти даде най-добрия старт на деня. Ще допълним твоя детокс режим с: антиоксиданти, ядки и полезни вещества. Ще ти помогнем да прочистиш своето тяло, да усещаш лекота, да добиеш самочувствие и да се чувстваш добре в кожата си.

НИЕ СМЕ WOW MUESLI – ТВОЕТО ЗДРАВОСЛОВНО НАЧАЛО НА ДЕНЯ

За някои производители мюсли е суха зърнена закуска направена от овес, пшеница, ядки и плодове с доста захар. Ние решихме да подберем качествени съставки със спесифични свойства и да създадем комбинации от истински овес ( само ядки, без брашно ), пресни или сушени плодове, семена и ядки, за да получим най-добрите варианти за твоята закуска. Нашите мюслита са богати на протеин и са пълни с витамини, желязо и магнезий.

БЕЗ КОМПРОМИСИ С КАЧЕСТВОТО НА СЪСТАВКИТЕ

WOW MUESLI DETOX

Най-добрият старт на деня за теб и твоето тяло. Ще забърза метаболизма ти, така че да може през целия ден да гориш активно калории и мазнини. Подбраните съставки за твоето Детокс мюсли са: овесени и ръжени ядки, слънчогледово семе, лимец и онова чудо – чия. Овкусени със счукани ядки от лешници и бадем, а вкусните плодове: касис, боровинки и годжи бери, засилват детокс ефекта му. В една опаковка има 575 гр., което се равнява на 10-11 порции.

БАЛАНС, ЗАЩОТО НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО Е КАК СЕ ЧУВСТВАШ ТИ !

ЗА ТЕБ СЛОЖИХМЕ ОТ “ХУБАВОТО”:

WOW TIP:

Добави сушени червени боровинки са допълнителна доза витамини

WOW MUESLI PROTEIN

С 29 грама протеин в една порция и само 11 грама въглехидрати, нашето мюсли може да предложи най-добрия микс от високо протеинови растителни съставки и най-важното с минимално количество въглехидрати – без добавена захар. Идеала за вегани. Част от тайната на протеиновите мюсли е използването на печената соя, която е богата на протеини и фибри и бедна на въглехидрати. Вкусът се допълва от съставките кокос, бадем, кайсия и стафида. В една опаковка има 575 гр., което се равнява на 10-11 порции

МОЩНА ДОЗА ПРОТЕИН ЗА ЗАКУСКА НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА

ЗА ТЕБ СМЕСИХМЕ “ЯКАТА РАБОТА”:

WOW TIP:

Пробвай да добавиш от протеина си на прах в порцията мюсли

WOW MUESLI LOW FAT

За всички, които успяват да спазват режими на хранене и се интересуват силно от своята фигура. Всяка калория е от значение, а силния старт на деня ще накара метаболизма ти да работим неуморимо цял ден и да гори излишните мазнини. Заради ниската масленост, счуканите ядки и сушените плодове са в по-малки количества. Използват се дотолкова да се постигне приятен вкус: бадем, ябълка, касис. В една опаковка има 575 гр., което се равнява на 10-11 порции

РАСТИТЕЛНИТЕ МАЗНИНИ СА ДОБРИ – ДА, НО АКО СА МАЛКО

ЗА ТЕБ НАПРАВИХМЕ SEXY SKINNY MIX:

WOW TIP:

Пробвай да закусваш със соево мляко и винаги гледай да добавяш пресни плдове към закуската си