Pepermunt – gezondheidsbevorderend en verfraaiend

Niet voor niets de godin van de kruiden genoemd!

Geprezen door eeuwenoude tradities om zijn enorme vermogen om de gezondheid te stimuleren, de huid te verjongen en het lichaam in zijn beste vorm te houden

Terwijl we afscheid nemen van de laatste zomerdagen, beginnen we ons te realiseren dat we zonder de zon, heerlijk en gezond zomerfruit en gemakkelijke toegang tot de sportschool hulp nodig zullen hebben om ons gewicht onder controle te houden en ons immuunsysteem te versterken, tijdens de koude winterdagen.

De waarheid is dat je dat kunt bereiken, zonder speciale diëten en vitaminesupplementen. Hoe?

GA Gezond, GA HERBAL!

Terugkerend naar de natuur, kunnen we enkele verborgen schatten vinden die op de meest krachtige manieren aan onze lichaamsbehoeften kunnen voldoen. Wetenschappers hebben onder meer een zeer effectief kruid met magische superkrachten ontdekt: Pepermunt.

Van exotische keukens tot mojito’s, de verfrissende smaak van munt kan de smaak van bijna alles verheffen. De superkrachten van munt gaan echter verder dan kruiden. Het kruid wordt door Ayurveda geprezen om zijn enorme gezondheidsbevorderende voordelen. 

Ayurveda is een van ‘s werelds oudste ‘hele-lichaam’-genezingssystemen, meer dan 3000 jaar geleden ontwikkeld in India. Het is gebaseerd op de overtuiging dat gezondheid en welzijn afhankelijk zijn van een balans tussen lichaam, geest en ziel. Het belangrijkste doel is het bevorderen van een goede gezondheid, steunend op speciale lichaamsbeweging en de schatten van de natuur. Namelijk kruiden.

Munt bevat tal van gezonde antioxidanten (na slechts een paar andere kruiden) en kan enorm helpen het organisme te zuiveren van schadelijke gifstoffen en vrije radicalen, waardoor de goede werking van interne organen wordt verbeterd, de gezondheid wordt verbeterd, de huid wordt verjongd en de cellen worden hersteld.

Bovendien is dit krachtige kruid een uitstekende bron van essentiële voedingsstoffen en vitamines: vitamine A, vitamine C, B-complex, fosfor, calcium en magnesium. Vrijwel een geweldige cocktail van alles wat je lichaam nodig heeft om op zijn best te functioneren.

Munt – de godin van de kruiden

Munt wordt al vele jaren gebruikt als supplement om het immuunsysteem en het algehele welzijn te stimuleren. Tegenwoordig is het kruid ook een van de hoofdingrediënten in veel afslank- en gezondheidsproducten.

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan om de voordelen van munt te ontdekken, als het gaat om gezondheid, schoonheid en figuurvorming – en we hebben een paar verbazingwekkende feiten gevonden.

1. De ultieme formule voor een blije buik: prominent debloating effect, verbetert de spijsvertering en reguleert de prestaties van het darmkanaal.

Het spijsverteringsstelsel speelt een belangrijke rol in onze algehele gezondheid omdat het voedingsstoffen naar ons lichaam brengt. Zonder een goede spijsvertering ervaren we een verscheidenheid aan ongemakkelijke symptomen zoals buikpijn, een opgeblazen gevoel, constipatie en zelfs gewichtstoename.

De verfrissende muntblaadjes kunnen wonderen doen om de prestaties van het spijsverteringsstelsel te stimuleren. Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat menthol, een hoofdbestanddeel van muntblaadjes, de spijsvertering aanzienlijk kan verbeteren, het darmmicrobioom kan stimuleren en zo het normale werk van het dikke darmkanaal kan bevorderen.

Omdat de natuurlijke olie in munt de darm ontspant, is het een van de meest effectieve natuurlijke manieren om een opgeblazen gevoel te verminderen en de peristaltiek te verbeteren. Zeer krachtig als het op zichzelf wordt gebruikt, kan het effect van munt op het spijsverteringsstelsel aanzienlijk worden versneld wanneer het wordt gecombineerd met andere darm-gezonde kruiden, zoals groene thee en gember.

Groene thee bevat bijvoorbeeld polyfenolen, die bekend staan om hun geweldige effect op het verbeteren van de spijsvertering. Recent onderzoek in een laboratorium in de VS heeft aangetoond dat extracten van groene thee invloed hebben op de manier waarop het lichaam voedsel afbreekt en het helpt opgeslagen vetten in enrgie om te zetten, wat een goede zaak is als je probeert af te vallen.

De regelmatige consumptie van muntgroene thee verbetert de prestaties van de algehele gezondheid door het spijsverteringsstelsel te stimuleren en ook een opgeblazen gevoel, overtollig gas en constipatie te verwijderen.

2. Volledig natuurlijke metabolische boost-shot: start het meest vitale proces dat nodig is voor een slank, gezond en fit lichaam.

Misschien weten een paar mensen dat pepermunt spijsverteringsenzymen stimuleert, wat de opname van voedingsstoffen uit voedsel helpt verbeteren. Dus wanneer het lichaam voedingsstoffen goed kan opnemen, versnelt het metabolisme op een natuurlijke manier. Het maakt allemaal deel uit van een complex, correlatief systeem waarin metabolisme en spijsvertering samenwerken om alle lichaamssystemen optimaal te laten functioneren.

Een goed functionerend metabolisme kan veel sneller calorieën verbranden dan een langzame. Daarom heb je misschien mensen horen zeggen: “Ik heb een langzame stofwisseling, ik kan niet afvallen.” Zoals een prominente voedingsdeskundige ooit zei: “Gewichtsverlies treedt op wanneer je meer calorieën verbrandt dan je verbruikt.” Daarvoor heb je een snelwerkende stofwisseling nodig.

Het toevoegen van verse munt aan je dagelijks leven zal elk proces in je lichaam een kickstart geven om snellere calorieën te verbranden, een goed functionerend metabolisme, wat resulteert in natuurlijk en blijvend gewichtsverlies.

3. Unieke anti-verouderingsformule die rechtstreeks uit de natuur komt: verjongt, verheldert en vernieuwt de huid

Ja, we hebben het hier over gewichtsverlies, maar het zou geen kwaad om een gezonde, stralende huid als bijkomend voordeel te krijgen, toch? Munt staat bekend om zijn natuurlijke ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, die een grote hulp zijn bij het elimineren van acne en puistjes op de huid.

Nog een niet zo populair maar belangrijk feit: het gewone kopje muntthee houdt de huid gehydrateerd, stralend en strak. De combinatie van supergezonde antioxidanten en vitamines in groene thee en pepermuntthee werken prachtig samen om verouderingsprocessen te vertragen, de cellen aan te vullen en te zorgen voor een gladde en stralende huid.

Ben je nog steeds bij ons? Nu we het hebben gehad over alle voordelen van munt, laten we eens kijken hoe u het in uw dagelijks leven kunt opnemen.

Hoe munt te gebruiken voor het beste resultaat?

Er zijn verschillende manieren om munt aan je leven toe te voegen – je kunt erop kauwen, het toevoegen aan je thee of muntwater maken. Studies tonen echter aan dat het kruid het beste werkt in combinatie met andere superfoodkruiden en als thee wordt geconsumeerd.

Groene thee heeft bijvoorbeeld bewezen dat het helpt bij het verbranden van vet en het verbeteren van de trainingsprestaties in tal van onderzoeken. Wanneer toegevoegd aan de superkrachten van munt, krijg je een gezonde cocktail die op een paar niveaus kan werken: elke cel in je lichaam verjongen, het diep reinigen van gifstoffen, je metabolisme stimuleren en sneller en natuurlijk gewichtsverlies stimuleren.

Nu krijg je een idee waarom munt zo uitgebreid is gebruikt in verschillende culturen die dateren uit het oude Babylon. Dankzij de enorme gezondheidsvoordelen is Pepermunt met trots “A healer of Nature” genoemd. Tegenwoordig herontdekken gelukkig steeds meer mensen de superkrachten van het kleine, groene kruid om hun lichaam gezond, ontgift, verjongd en fit te houden. En dit is geweldig – want hoe meer we terugkeren naar de onschatbare kruidenparels van de natuur, hoe meer we gaan profiteren van alle voordelen van een gezonde levensstijl, wat natuurlijk gepaard gaat met ons goed voelen en er op ons best uitzien!

Abonneer je en krijg GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Category

Social Media

Meest populair

Abonneer
je en krijg
GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon ️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

#wowtea #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Meer van onze blog

WOW TEA

Resultaten kunnen variëren: Oorzaken voor overgewicht of obesitas verschillen van persoon tot persoon. Of het nu om genetische of omgevingsfactoren gaat, er moet worden opgemerkt dat voedselinname, stofwisselingssnelheden en niveaus van lichaamsbeweging en fysieke inspanning van persoon tot persoon verschillen. Dit betekent dat de resultaten van het gewichtsverlies ook van persoon tot persoon zullen verschillen. Geen enkel individueel resultaat mag als typisch worden beschouwd. Alle ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Sluit je aan bij de wachtlijst Wij laten u weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.

Abonneer je &

krijg GRATIS

speciale promotiecodes

geheime kortingen

️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
tips voor gezond leven