8 dingen die iedereen moet weten over Detox – Maar waarschijnlijk niet

Detox is een modewoord geworden. Van het eten van die krenterige koolsoep tot het drinken van verse limonade, tot het aanbrengen van ontgiftende pleisters op onze voeten. En natuurlijk de koning van alles: detox-thee. Maar weten we eigenlijk waarom ons lichaam een goede en regelmatige detox nodig heeft? Laten we eens kijken waarom.

Het mysterie van Detox ontrafelen. Wat is detox eigenlijk?

Laten we het simpel houden. Door in een grote stad te ademen, fastfood te eten voor de lunch en ‘s nachts te chillen met een glas of twee (of drie!) Wijn, dragen we bij aan de opbouw van gifstoffen in ons lichaam. Hoe komt? Onze dierbare lever en nieren, het natuurlijke zuiveringssysteem van het organisme, kunnen slechts een bepaalde hoeveelheid gifstoffen verwerken en wegspoelen – niet alles …

Dat is de enige reden waarom we ontgiftende ingrediënten moeten consumeren – om de reiniging van ons lichaam te stimuleren en te optimaliseren, zodat ze optimaal kunnen werken!

Dit brengt ons bij vierkant 2. Of …

Waarom willen we in de eerste plaats gifstoffen eruit?

Het komt misschien als een verrassing, maar vaak zijn het niet onze drukke dagen, maar giftige stoffen die ons traag en moe maken. Hel ja! Bovendien kunnen onverwerkte gifstoffen die in de lever, darmen, maag en bloedvaten blijven zitten, ervoor zorgen dat we aankomen … In feite vertragen ze ons metabolisme en zorgen ze ervoor dat we water vasthouden. Daarom voelen we ons opgezwollen en opgezwollen, vooral in de buik!

Aan de andere kant, als we niet regelmatig en op de juiste manier detoxen, blijven er grotere hoeveelheden gifstoffen in het lichaam achter, waardoor het nog zwaarder wordt. Dit leidt tot uitputting, apathie, irritatie en minder zelfvertrouwen, comfort en vreugde. Daarom moeten we gifstoffen wegspoelen en de goede gezonde dingen binnenbrengen.

Hier zijn de 8 belangrijkste dingen over detox die elke levende ziel moet weten en regelmatig in hun leven moet opnemen. Ernstig. Lees mee, het is allemaal eenvoudig, gemakkelijk en leuk;)

1.U wilt een sterker immuunsysteem? Detox.

Weinigen van ons weten dat meer dan 70% van ons immuunsysteem zich in de darmen bevindt. Dus door het te reinigen van de overtollige gifstoffen die het werk belemmeren, versterken we de natuurlijke afweer van ons lichaam tegen infecties en ontstekingen.

Nog een ding: in tegenstelling tot antibiotica die schade toebrengen aan de kolonies van vriendelijke bacteriën in onze darmen en ons immuunsysteem met de tijd verzwakken, herstellen detox-programma’s de microflora en zorgen ze voor betere omstandigheden voor de gezonde darmbacteriën. Dat is waar gezondheid en immuniteit beginnen. Vertrouw ons daar maar op.

2. Post-detox slaap ... niets is beter dan dat.

Wanneer de lever moeite heeft om gifstoffen te verwerken, kunnen we het moeilijk vinden om in slaap te vallen of in slaap te blijven. De meest voorkomende vorm van door gifstoffen veroorzaakte slapeloosheid is degene die begint met snel in slaap vallen en dan onverwachts klaarwakker wordt ergens rond de goede plek van 01.00 uur – 03.00 uur.

De reden achter dit soort slapeloosheid is deze: hoge niveaus van gifstoffen in de lever en de bloedbaan onderdrukken de serotoninespiegel. En serotonine is verantwoordelijk voor onze ontspanning, omdat het angst vermindert, ons harmonie en gemoedsrust geeft, ons helpt te chillen op de bank, zelfs als er werk te doen is! Als de serotoninespiegel afneemt, beginnen we ons onrustig en rusteloos te voelen. Daarom kunnen we niet in slaap vallen of blijven slapen. Nogmaals, met de juiste detox en een beetje gezond geduld, kunnen we onze slaap diep en rustgevend maken, zodat we verjongd, fris en energiek wakker worden!

3. Detox is de grootste vijand van ontstekingen.

Wat is een ontsteking? Het is wanneer ons lichaam een indringer zoals bacteriën probeert te bestrijden, maar het de strijd verliest. Ontsteking is een van de belangrijkste oorzaken van chronische gezondheidsproblemen en begint vaak – waar? – in onze buik. Bovendien, zo niet iets ernstigers, kan een ontsteking vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaken, en ons er grijsachtig en ouder uit laten zien …

Door ons lichaam te ontgiften, helpen we het ontstekingen te bestrijden en ervan te herstellen. Deze betere immuniteit helpt hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, onverklaarbare gewichtstoename en lage serotoninespiegels te verminderen! Zodra de gifstoffen zijn verdwenen, kunnen onze weefsels beginnen te regenereren, al onze interne organen beginnen hun werk beter en sneller te doen, onze huid verjongt zichtbaar en hoofdpijn wordt van onze lijst geschrapt! Zodra deze lijst is gewist, kunnen we beginnen met het binnenhalen van de goede dingen.

Dat is hoe detox de weg naar gezondheid en schoonheid kan zijn. Onderstreep de gezondheid. Schoonheid is slechts een gevolg.

4. Door uw lever en darmen te ontgiften, blijft u regelmatig.

Het is een gevoelig onderwerp, we weten het. Maar laten we eerlijk zijn, constipatie is niet alleen onaangenaam, maar ook ongezond.

Als we alleen maar spullen binnen krijgen, zonder ze eruit te halen, raad eens wat er gebeurt? Spullen stapelen zich op en beginnen problemen te veroorzaken. Constipatie kan worden veroorzaakt door de aangetaste microflora van onze darmen. En wat belemmert een gezonde stoelgang? Gifstoffen. Natuurlijk. Als je ze eenmaal kwijt bent – of het nu met vasten, thee of magie is – zal je lichaam zijn natuurlijke en gezonde reinigingscycli hervatten. Van daaruit kan het alleen maar beter worden.

5. Een ontgiftigde lever maakt plaats voor gelukkige hormonen.

Soms kan een onrustige lever de reden zijn voor angst en woede. Geloof het of niet. En als u denkt dat prikkelbaarheid een negatieve ervaring is die ernstig genoeg is, wat zou u dan denken als u wist dat een verstopte lever kan leiden tot depressie, apathie, verminderde vitaliteit en wat niet, dat voelt zo veel minder dan geweldig.

Maar dat is niet het verhaal dat voor ons bedoeld is – als we van plan zijn om te ontgiften! Door ons lichaam te reinigen van gifstoffen, verminderen we feitelijk de kans op lever-, maag- en algemene gezondheidsproblemen. Dus ontgift het lichaam, geef het gezonde brandstof en geniet van een betere gezondheid, uiterlijk en leven. Waarom niet?

6. Kan detox ons metabolisme daadwerkelijk versnellen? Ja.

Nee, je wist niet dat een detoxprogramma een van de meest effectieve manieren is om de stofwisseling te stimuleren! Weet je waarom je het niet wist? Omdat je waarschijnlijk denkt dat een snelle stofwisseling door geluk gebeurt – en alleen voor degenen die genetisch gezegend zijn om het te hebben!

Nou, dat is niet waar. Een snelle stofwisseling kan worden bereikt door bewuste inspanning. Het enige wat we hoeven te doen is het lichaam ‘hacken’ om alle calorieën uit voedsel te gebruiken voor energie, in plaats van ze op te slaan als vetophopingen. De eerste voorwaarde voor deze metaboost is de afwezigheid van gifstoffen – omdat ze alle processen in het lichaam vertragen, inclusief vetverbranding. U wist nooit dat groene thee u kan helpen om een hamburger sneller te verteren? Nu wel. Proost met een kop gezonde thee!

7. Gifstoffen betekenen alles bleh. Detox betekent veel energie en sass.

Een laag energieverbruik is normaal voor de wintermaanden, vooral als het januari, februari en begin maart is … Maar als de kou eenmaal voorbij is en we onszelf uit de wijde winterkleren kunnen uitpakken en ons huis uit kunnen lopen, is het jammer om niet de energie en verlangen om dat te doen.

Wie is de schuldige? Gifstoffen, ga je gang en geef de schuld aan gifstoffen. Vanwege het gebrek aan energie. Voor het teveel aan apathie. Om veel te lang te slapen en je daarna niet verfrist genoeg te voelen. Om aan te komen, waren we niet van plan om de lente in te dragen …

Waar beginnen we? Terug van dat kopje hete thee doordrenkt met lekker spul. Reiniging. Verjongend. Transformeren, als je wilt. En vergeet al dat wensen en wensdenken nu al! Maak het druk, detox, doe het goed en je zult het weten. U zult het zeker weten.

8. Een geweldige manier om verouderende cellen te verjongen? DE-TOX.

Als we de fontein van de jeugd willen vinden, moeten we beginnen met de best mogelijke zorg voor ons lichaam te geven.

Als we de gifstoffen en gifstoffen die zich letterlijk decennia lang in de lever en darmen hebben verstopt, hebben weggespoeld, zullen we misschien opmerken hoe onze huid opnieuw gaat glimmen naarmate de rimpels glad worden en ons gezicht zichtbaar jeugdiger, schoner en frisser wordt. Dat komt omdat detox helpt om onze huid soepeler en strakker te maken, wat resulteert in minder rimpels en verslapping. Als dat het niet waard is, weten we niet wat het is.

Wat denk je? Ren je naar de keuken om een lekker kopje thee te maken en er over een paar weken geweldig uit te zien?

Je kunt nu maar beter rennen. 🙂

Abonneer je en krijg GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Category

Social Media

Meest populair

Abonneer
je en krijg
GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon ️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

#wowtea #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Meer van onze blog

WOW TEA

Resultaten kunnen variëren: Oorzaken voor overgewicht of obesitas verschillen van persoon tot persoon. Of het nu om genetische of omgevingsfactoren gaat, er moet worden opgemerkt dat voedselinname, stofwisselingssnelheden en niveaus van lichaamsbeweging en fysieke inspanning van persoon tot persoon verschillen. Dit betekent dat de resultaten van het gewichtsverlies ook van persoon tot persoon zullen verschillen. Geen enkel individueel resultaat mag als typisch worden beschouwd. Alle ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Sluit je aan bij de wachtlijst Wij laten u weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.

Abonneer je &

krijg GRATIS

speciale promotiecodes

geheime kortingen

️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
tips voor gezond leven