Een gemakkelijke manier om weer in vorm te komen na een heerlijke zomer

Hier is een verhaal.

Precies een jaar terugspoelen. Het was september. De zomer was voorbij en daarmee was mijn eerder fitte vorm voorbij. Klinkt bekend? Ik wed van wel.

Maandenlang genieten van voldoende maaltijden en allerlei soorten dranken had een prijs: ik verloor de resultaten die ik had bereikt door harde inspanningen en discipline in de winter en de lente.

Terug in vorm komen met thee.

Ik wilde niet op dieet en was ook niet van plan om 4 van de 7 avonden in de sportschool door te brengen. Ik dacht dat ik misschien iets natuurlijks zou proberen, zoals een “boost” om me te helpen mijn slanke vorm terug te krijgen.

Ik heb nog nooit geprobeerd om af te vallen met thee, dus ik was benieuwd hoe het zou werken. Van alles wat ik las, besloot ik om een afslankthee te proberen. Wowtea was het merk erachter en ik had een aantal van hun producten op sociale media gezien. Ik had een positieve indruk van het merk, dus bestelde ik een pakket om het uit te proberen.
Gerelateerd: Afslanken met thee

Mijn slimfit thee arriveerde en ik stond te popelen om hem te gaan drinken.

Twee kopjes per dag, voor het ontbijt, voor de lunch. Ik heb ook een theefles voor mezelf gekocht, dus het was gemakkelijk om mijn thee te bereiden en bij me te dragen zoals ik mijn dag zou doen. De thee was heerlijk – het smaakte vers, dus ik heb geen suiker of honing toegevoegd.

Ik heb een verandering gemerkt in de eerste dagen.

Ergens rond de derde dag merkte ik dat mijn opgeblazen buik bijna verdwenen was. Mijn maag begon zich voor het eerst sinds lange tijd op mijn gemak te voelen. Ik had niet zo vaak honger als voorheen. Ik denk dat mijn eetlust vanzelf is afgenomen.

Ik was zo blij dat het me gemakkelijk lukte om een ​​dag met 2 normale maaltijden te gaan en ‘s middags en’ s avonds niet te snacken. Meestal als ik angstig ben op het werk, kauwde ik ergens op en het had zeker bijgedragen aan mijn gewichtstoename. Toch had ik tegenwoordig geen zin om toe te geven aan stress-eten.

Ik wist dat ik was afgevallen - zelfs zonder mezelf te wegen.

Rond dag 10 wist ik dat ik was afgeslankt. Kleren pasten me beter, ik begon het leuk te vinden hoe ik er weer uitzag in een strakke spijkerbroek. Ik was niet opgeblazen en had geen buitensporige honger – zelfs niet één keer.

Voordat ik de slimfit-thee begon te drinken, voelde ik me vanaf de ochtend de hele dag opgeblazen – alsof er iets in mijn maag “vastzat”. En nu voelde en zag mijn buik plat, en er was een gevoel van lichtheid, zelfs na een maaltijd.

Als ik al zo vroeg zulke positieve veranderingen voelde, zou 3 weken thee drinken me misschien echt helpen om weer in vorm te komen – zonder dat ik iets moeilijks of tijdrovends hoef te doen.

Ik genoot er echt van om ‘s ochtends mijn thee te zetten en mijn fles mee te nemen naar mijn werk. Het was een mooi ritueel geworden waardoor ik me goed voelde over mezelf. Sommige van mijn collega’s vroegen me waar ik de fles vandaan had en wilden er ook een hebben. Erg handig als je overdag graag thee drinkt.

Ik kreeg het lichaam terug dat ik wilde. En ik ben ervan overtuigd dat ik het kan volhouden.

Ik was bijna klaar met mijn pakket en ik zag er kleiner en slanker uit. Ik was niet alleen weer fit, maar ik denk dat ik er zelfs beter uitzag dan voor de zomer.

Ik had gekregen wat ik wilde: op een gezonde manier afvallen, genieten van het proces, het gemakkelijk en gezond hebben. Ik blijf de slimfit-thee drinken – het is een gezonde gewoonte geworden die me helpt in vorm te blijven en voor mijn lichaam te zorgen.

In vorm komen, ben ik gaan geloven, is geen handeling, het is een proces dat op zijn best een gewoonte wordt. En als we eenmaal leren goede dingen voor onszelf te doen, kunnen we op elke leeftijd weer in vorm komen, na vele zomers of vakanties.

Terug in vorm komen kan gemakkelijk en natuurlijk zijn.

Ik hoop dat mijn verhaal een mooi verhaal is in deze herfstdagen, wanneer de meesten van ons spijt beginnen te krijgen van alle zomerse verwennerijen. Kwel jezelf waarschijnlijk niet met harde diëten, onmogelijke doelen of zelfbeschuldiging. De zomer was goed en we moeten ervoor betalen – maar wat als teruggaan naar je beste vorm gemakkelijk en natuurlijk kan zijn? Ik wil dat iedereen de kans krijgt om het te proberen – en als ik je heb geholpen, zou het me gelukkig genoeg maken.

Veel geluk!

Leen

In de loop der jaren hebben we ontdekt dat zodra de herfst komt, mensen op zoek gaan naar een positieve lichaamsverandering. Tijdens dit seizoen ontvangen we meestal veel e-mails van mensen die vragen welk specifiek product hen zal helpen weer in vorm te komen – op de meest efficiënte en effectieve manier.

Sommigen willen een volledige reiniging doen en sommigen willen een slanke vormmix. En er zijn mensen die al een of meerdere van onze melanges hebben gebruikt – en ze willen graag hun verhalen delen.

Daarom hebben we dit najaar besloten om inspirerende verhalen van klanten in de schijnwerpers te zetten die met onze producten een slank en schoon lichaam hebben gevormd. We geloven dat het lezen over de reis van een ander nuttig zal zijn voor mensen die op zoek zijn naar een positieve verandering en zich toch afvragen hoe het allemaal gaat.
We zijn iedereen dankbaar die de tijd heeft genomen om hun verhaal onder woorden te brengen.
En mogen jullie allemaal de verandering bereiken die jullie het liefste willen.

Abonneer je en krijg GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Category

Social Media

Meest populair

Abonneer
je en krijg
GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon ️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

#wowtea #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Meer van onze blog

WOW TEA

Resultaten kunnen variëren: Oorzaken voor overgewicht of obesitas verschillen van persoon tot persoon. Of het nu om genetische of omgevingsfactoren gaat, er moet worden opgemerkt dat voedselinname, stofwisselingssnelheden en niveaus van lichaamsbeweging en fysieke inspanning van persoon tot persoon verschillen. Dit betekent dat de resultaten van het gewichtsverlies ook van persoon tot persoon zullen verschillen. Geen enkel individueel resultaat mag als typisch worden beschouwd. Alle ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Sluit je aan bij de wachtlijst Wij laten u weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.

Abonneer je &

krijg GRATIS

speciale promotiecodes

geheime kortingen

️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
tips voor gezond leven