5 hacks om na de zomer weer in vorm te komen

Hoe in vorm komen na de zomervakantie? Het is altijd het juiste moment om te veranderen.

De beste methode om je lichaam en geest te verjongen, is met een ontspannen zomervakantie die je wegneemt van de druk van het werk en de dagelijkse verplichtingen. Het kan echter een uitdaging zijn om je routines weer op te pakken na twee weken zon, zand en feesten. Hey, het kan wel gebeuren.

Laat ons je een geheim vertellen,  het is NIET WAAR dat om weer in vorm te komen uitputtende diëten, uren in de sportschool of afslankpillen nodig zijn die vaak jojo-effecten veroorzaken.

De nieuwste afslank trend in september gaat helemaal over het zo gezond mogelijk voor jezelf te zorgen! Ga naadloos terug in je gezonde routine met de eenvoudige tips en trucs van WOW TEA

1. Slaap voldoende

Zorg voor een consistent slaapritme. Als je wat moet inhalen, zorg dan dat je elke nacht een paar uur extra slaapt, maar blijf in het weekend niet tot de middag in bed. Je lichaam geniet van een vast ritme. Ga ook in het weekend op dezelfde tijd naar bed en sta elke dag op hetzelfde tijdstip op. Doe geen dutjes na 3 uur ‘s middags en beperk ze tot 20 minuten. Vermijd het drinken van alcohol en cafeïne in de avond. Gebruik helemaal geen nicotine. Beweeg regelmatig, maar niet binnen twee tot drie uur na het naar bed gaan.

2. Probeer actief te zijn

Om weer aan het werk te gaan, moet het een uitdaging zijn om de tijd en inspiratie te vinden om te sporten. We begrijpen het! Maar het is bewezen dat sportactiviteiten nuttig zijn – voor het hart, voor de longen, voor ons humeur, voor hoge niveaus van dopamine, voor strakke lichaam en voor een platte buik. Je kunt dit gebruiken als een leuke activiteit om met je familie en vrienden te doen, dus het hoeft niet helemaal verschrikkelijk te zijn. Breng zinvolle tijd met hen door tijdens het sporten door wandelingen of trektochten te maken. We raden aan om te gaan sporten zodra je wakker wordt, omdat je lichaam hierdoor meer vet kan verbranden.

3. Meer vezels, minder honger.

Er zijn tal van onderzoeken die aantonen dat vezels van nature de eetlust verminderen. Omdat ze in de maag groter worden, creëren vezels een gevoel van verzadiging, zelfs als we niet al te veel hebben gegeten. Hoe kunnen we meer van deze magische en nuttige, vezels krijgen? Eet meer fruit, groenten, bonen en volkoren. We kunnen altijd een dubbele groenten portie bestellen, onze maaltijd beginnen met een lichte salade (in plaats van aardappelpuree) of gewoon één of twee keer per week linzen bereiden. Dat is niet alleen gezond, maar zorgt er ook voor dat we een stuk minder vaak honger hebben.

4. Verhonger jezelf niet

We zijn geen grote fans van restrictieve diëten. Waarom? Omdat de resultaten vaak niet te houden zijn. Na een dieet heeft het lichaam zo’n honger naar voedsel dat we letterlijk niet één donut kunnen eten, we moeten er vier eten. En dit gaat dagen lang door. Natuurlijk komen we al het gewicht terug dat we verloren hebben door inspanning en opoffering… Dat brengt ons bij methode nummer 2 om gewicht te verminderen. Twijfelachtige pillen en poeders. Doordrenkt met onbetrouwbare laboratoriumchemicaliën die op een gevaarlijke manier met het lichaam knoeien en meer kwaad dan goed doen. Dus wat kunnen we dan doen?

5. Probeer IETS ANDERS

We weten uit ervaring dat als je een fit en strak lichaam wilt krijgen en behouden, je dat het gemakkelijkst en ook het gezondst kunt doen door de juiste kruidenmelange te drinken. plaatsen over de hele wereld? Sommige oude culturen gebruiken de meeste van deze kruiden al meer dan 5000 jaar. Hoe kan dat? Omdat de geschenken van de natuur kunnen maken – en houden! – het lichaam gezond, jong en fit.

Samengevoegd in één melange, starten deze specifieke kruiden de mechanismen die nodig zijn voor een snellere stofwisseling, betere vetverbranding en minder eetlust – om er maar een paar te noemen. MAAR in tegenstelling tot diëten en pillen, gebeuren de resultaten op een gemakkelijke, plezierige en duurzame manier! WOW TEA SlimFit is een thee gemaakt voor mensen van alle leeftijden en lichaamstypes met slechts één doel: hen helpen hun gewicht doelen te bereiken op een eenvoudige en 100% natuurlijke manier. De mix van hoogwaardige ingrediënten in SlimFit Tea stimuleert niet alleen de stofwisseling, maar helpt het lichaam ook om toegang te krijgen tot zijn eigen vetophopingen – en deze te verbranden voor energie! Dat is waarom en hoe we op natuurlijke wijze afvallen en onze beste resultaten kunnen behouden.

Geloof je ons niet? Ga je gang en geef het een kans.

In 21 dagen weet je waarom in het spel van afslanken deze thee het verschil maakt.

Abonneer je en krijg GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Category

Social Media

Meest populair

Abonneer
je en krijg
GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon ️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

#wowtea #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Meer van onze blog

WOW TEA

Resultaten kunnen variëren: Oorzaken voor overgewicht of obesitas verschillen van persoon tot persoon. Of het nu om genetische of omgevingsfactoren gaat, er moet worden opgemerkt dat voedselinname, stofwisselingssnelheden en niveaus van lichaamsbeweging en fysieke inspanning van persoon tot persoon verschillen. Dit betekent dat de resultaten van het gewichtsverlies ook van persoon tot persoon zullen verschillen. Geen enkel individueel resultaat mag als typisch worden beschouwd. Alle ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Sluit je aan bij de wachtlijst Wij laten u weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.

Abonneer je &

krijg GRATIS

speciale promotiecodes

geheime kortingen

️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
tips voor gezond leven