2021 Beste trends in afvallen

Hoe u uw nieuwe start maakt in 2021

We zullen direct zijn. Is het tijd voor verandering?

Het is altijd het juiste moment om te veranderen!

Wedden dat iedereen wachtte op 2021 om eindelijk te komen en anders te zijn dan 2020 – zittend in de bus en tv kijken van maart tot december. Nu is het tijd voor actie en om onze plannen te realiseren. We hebben allemaal een verandering nodig, nietwaar?

Laten we daar nu eens over praten.

Natuurlijk biedt het nieuwe jaar een kans op een herstart die leidt tot een gezondere levensstijl en een fit lichaam vol energie. Als specialisten in natuurlijke lichaamstransformatie en gezonde levensstijl willen we graag met u delen wat de mogelijke en onmogelijke manieren zijn om een droomfiguur te bereiken. Zodat u weet wat werkt en wat niet, als het gaat om afvallen.

Als we denken aan lichaamsvorming en gewichtsverlies, is het eerste woord dat in ons opkomt het woord “dieet”. Dat is waar we het helemaal mis hadden.

Waarom schrapt u diëten niet van uw resolutielijst voor het nieuwe jaar? Dit is waarom.

Jaren van onderzoek en interviews hebben aangetoond dat restrictieve diëten kortstondige resultaten op het lichaam afdwingen, maar gevaarlijk kunnen zijn voor onze gezondheid, spijsvertering en goed humeur.

We hoeven je niet te overtuigen, je hebt waarschijnlijk zelf een aantal beperkende diëten geprobeerd en weet je – heel weinig eten maakt ons chagrijnig, hongerig en ongelukkig. Als de prijs zo hoog is, hoe kunnen we de hardwon resultaten dan behouden? Dat is een vraag die de meeste diëten niet goed beantwoorden. Ze vertellen ons gewoon: nou, je bent een paar kilo afgevallen, probeer nu de resultaten alleen te houden!

Diëten waren 20 jaar geleden de afslankgekte. Nu niet zo veel!

Als het dieet eenmaal voorbij is, als je het zelfs zover haalt, wat is dan het plan? Wordt het gemakkelijker, hoe kun je weer een leven leiden dat je echt leuk vindt, in plaats van 6 keer per week calorieën te tellen en kippenborst te wegen? Diëten zijn geen levenslang plan voor een fit figuur en een gezond leven.

Ze zijn een experiment. En zolang het experiment voorbij is, blijven we proberen de bereikte resultaten vast te houden – op manieren die te moeilijk zijn om permanent te zijn. Dat is hoe en waarom de resultaten na het dieet na verloop van tijd verdwijnen. Een fenomeen dat bekend staat als het jojo-effect. Het is oneerlijk.

Dames en heren, er is gespeeld.

Kom op, vertel het ons – wat is je favoriete dieet? Keto, Dukan, Paleo, Veganistisch, Atkins? Laat ons raden – u vindt ze niet leuk. Wij ook niet. Dat is wat ze je in feite vertellen om niet te doen, samengevat in één zin:

“Koolhydraten zullen niet passeren!”

Oké, eieren als ontbijt zijn lekker, maar kun je je voorstellen dat je altijd vlees en tonijn eet? Dat is in feite een principe achter de meeste eiwitrijke koolhydraatarme gewichtsverminderingsplannen. Gooi koolhydraten weg. MAAR wist je dat als je drastisch minder koolhydraten gebruikt, je hersenen niets hebben om van te leven? Omdat de brandstof die onze hersenen op gang houdt… koolhydraten is.

In de woorden van HealthLine:

https://www.healthline.com/nutrition/9-weight-loss-diets-reviewed#TOC_TITLE_HDR_2

We hebben het gevoel dat we dunner worden, maar eigenlijk verliezen we watergewicht. En onze hersenen uithongeren. Op het moment dat het dieet stopt, stopt het afvallen.

Stel je voor – als een dieet je geïrriteerd en moe maakt en slecht is voor je hersenen en algehele gezondheid, kan het dan een manier van leven zijn? Kan het een duurzame verandering teweegbrengen – wat heel anders is dan snel en kortstondig succes? Nee. En dat is een nee, onderstreept in rood.

Dus, wat kunnen we doen?

Fit worden is moeilijk, MAAR er is een truc.

Klaar voor een geheim? Luister goed. Bepaalde kruidencombinaties worden al duizenden jaren gebruikt omdat ze het lichaam beïnvloeden zoals pillen en diëten dat nooit kunnen. Kruiden werken op een dieper niveau en ontgiften het hele organisme van het afval dat al zijn processen vertraagt, wat leidt tot gewichtstoename.

Dit is wat BrightSide te zeggen heeft over kruiden:

https://brightside.me/inspiration-health/learn-about-teas-that-are-proven-to-promote-weight-loss-541410/

In tegenstelling tot diëten die meestal zeggen: “Doe dat niet” en ons ernstig beperkt houden, werken kruidentheeën op een heel andere manier. Ze herstarten het lichaam, verminderen op natuurlijke wijze onze eetlust en geven een boost aan de vetverbranding in de cellen. Op deze manier verliezen we gewicht in een gestaag tempo, omdat de resultaten zich in de loop van de tijd vermenigvuldigen.

Als iets 5000 jaar is gebruikt, moet er een reden zijn waarom.

Simpel: omdat het werkt.

De laatste tijd heeft de lang vergeten traditie van het drinken van thee om lichaamsdoelen te bereiken zijn weg terug gevonden in het leven van mensen, en laat ons zien wat de kracht van de natuur voor ons lichaam kan doen, zoals weinig andere methoden ooit deden.

Nadat het hele organisme op een diepe en gezonde manier opnieuw is opgestart en ontgift, optimaliseren kruidenmengsels op natuurlijke wijze de metabolische werking en leiden ze tot visuele transformatie – van binnenuit.

Geen wonder dat miljoenen mensen het proberen.

Misschien zelfs je eigen vriendinnen!

Het is niet verwonderlijk dat in plaats van calorieën te monitoren, steeds meer mensen liever genieten van een heerlijke dagelijkse kop thee die hen een natuurlijke metaboost geeft, gifstoffen wegspoelt en hun vetverbranding optimaal houdt.

Het is niet beperkend, het is lekker, het is gezond en het stelt ons in staat om langdurige resultaten te behalen – op het gebied van schoonheid, fitheid en welzijn. Bovendien, omdat de verandering natuurlijk en plezierig gebeurt, kunnen we de resultaten gemakkelijk behouden en behouden.

Kruidenmengsels zijn een levenslange gezonde manier van leven die ons alleen maar meer voordelen oplevert met de tijd, dus we kunnen niet alleen ons figuur transformeren, maar ook onze gezondheid, immuniteit en welzijn verbeteren.

En dat is het hele punt, nietwaar? Nu. Er is meer.

Hoeveel weet u precies over Biofit-programma's?

Weinig? Super goed. Dus laten we het naar een ander niveau tillen.

Denk aan alle beloftes die je jezelf hebt gegeven over gezond leven en fit worden. Biofit-routines zijn speciale programma’s voor gezond leven en zichtbare verandering – gemakkelijk te volgen en leuk om bij te houden!

Het is geen tijdgebonden dieet, het is een manier van leven die talloze voordelen biedt op het gebied van schoonheid, gezondheid en gewichtsverlies. In plaats van ons te concentreren op wat NIET te doen, concentreren we ons op de vele nuttige dingen die we kunnen doen.

U heeft een gezond ontbijt nodig, maar kunt niet iets bedenken dat zowel heerlijk als heilzaam is voor uw lichaam? De biofit-routine heeft er een paar voor jou. Heeft u een detoxplan nodig dat eenvoudig en effectief is? Heb je gedekt, geen zorgen.

Het is een full-stack systeem waardoor we er goed uitzien en ons goed voelen.

Hoe zit het met trainingsschema’s die u thuis kunt doen zonder het gedoe van naar de sportschool te gaan en terug naar huis te reizen in druk winterverkeer? Ja, en nogmaals ja. Een biofit-routine biedt uitvoerbare en plezierige manieren om overal vanuit het comfort van uw huis te klinken – zonder apparatuur!

Een Biofit-routine is meer dan een paar tips voor lichaamstransformatie en gezondheid. Het is een uitgebreide handleiding om op een natuurlijke manier te leven, maar in plaats van ingewikkeld te zijn, is het supergemakkelijk te volgen. Als je eenmaal begint, blijf je verslaafd omdat het eenvoudig en leuk is, terwijl het blijvende resultaten oplevert die diëten nooit zouden kunnen opleveren. Simpelweg omdat ze te moeilijk en te beperkend zijn om bij te houden.

De gezondheidsvoordelen van het omarmen van een biofit-routine zijn onder meer een snel metabolisme, een slanker figuur, geen gifstoffen en vrije radicalen in ons lichaam, wat een verbeterde immuniteit en natuurlijke verjonging betekent.

En hier zijn 3 tips om het afslankspel te veranderen.

We dagen je echt uit om ze te proberen!

Stel een timer in: doelen werken het beste met een deadline. De wetenschap heeft bewezen dat ons lichaam met een natuurlijke, uitgebalanceerde routine binnen 21 dagen kan veranderen, dus 3 weken is een goed tijdsbestek om de positieve transformatie te starten en te meten.

Laten we zeggen dat u een detoxprogramma of een nieuwe gezonde gewoonte begint, observeert wat en hoe verandert in 21 dagen, en aan het einde vergelijkt u het begin de reis naar de resultaten die u op de 21e dag hebt behaald. Op deze manier kunt u beslissen welke natuurlijke routine past bij uw figuur, persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Welke geeft het beste effect. En als je het vindt, ga zo door.

Neem een smoothie als ontbijt of diner: maaltijdvervangers zijn een geweldige manier om je lichaam van brandstof te voorzien met super voedingsstoffen terwijl je het totale aantal calorieën laag houdt. Maaltijdvervangers zijn meestal heerlijk en supergezond omdat ze ingrediënten bevatten die rijk zijn aan eiwitten, vitamines, antioxidanten en vezels die ons vol en gezond houden, terwijl ze ons helpen onze lichaamsdoelen op een gezonde manier te bereiken.

Intermitterend vasten – weinig moeite, verbluffende verandering: Intermitterend vasten is wanneer u 12-14-16 uur tussen het avondeten en het ontbijt zit. Stel dat je om 18.00 uur eet. Door om 10 uur te ontbijten, geef je je lichaam 16 uur intermitterend vasten.

De voordelen zijn ontgifting, betere stofwisseling en optimale vetverbranding. Als dit iets te lang klinkt, kun je als avondeten een maaltijdvervangende shake met superfoods krijgen en daarna een superfood smoothie als ontbijt. Op deze manier krijg je niet alleen minder calorieën binnen, maar ook een behoorlijke hoeveelheid supergezonde voedingsstoffen die van nature de eetlust laag en de stofwisseling hoog houden.

Zelfs Harvard Business Review prijst de voordelen van intermitterend vasten:

https://www.health.harvard.edu/blog/intermittent-fasting-surprising-update-2018062914156

Genoeg gezegd. Tijd voor actie.

Abonneer je en krijg GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Category

Social Media

Meest populair

Abonneer
je en krijg
GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon ️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

#wowtea #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Meer van onze blog

WOW TEA

Resultaten kunnen variëren: Oorzaken voor overgewicht of obesitas verschillen van persoon tot persoon. Of het nu om genetische of omgevingsfactoren gaat, er moet worden opgemerkt dat voedselinname, stofwisselingssnelheden en niveaus van lichaamsbeweging en fysieke inspanning van persoon tot persoon verschillen. Dit betekent dat de resultaten van het gewichtsverlies ook van persoon tot persoon zullen verschillen. Geen enkel individueel resultaat mag als typisch worden beschouwd. Alle ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Sluit je aan bij de wachtlijst Wij laten u weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.

Abonneer je &

krijg GRATIS

speciale promotiecodes

geheime kortingen

️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
tips voor gezond leven