5 Detox-tips na de zomervakantie

Klaar te ontgiften? Hoe je het beste Fall Cleanse Boosting Detox doet.

We genieten allemaal van zomervakanties, en ze kunnen geweldig zijn om de geest, het lichaam en de geest te verfrissen. Soms kunnen de effecten van één te veel feestdrankjes, avondetentjes, slaapverlies en onvoldoende lichaamsbeweging echter een negatief effect hebben. Dit maakt de herfst de perfecte tijd voor een zachte, seizoensgebonden detox om je lichaam te reinigen en te resetten, om er weer goed uit te zien en je weer goed te voelen. Na dit artikel kun je de handen uit de mouwen steken en beginnen met de beste natuurlijke detox-therapie die je lichaam nodig heeft.

1. Succesvolle detox = Meer Water.

Dranken zoals koffie, sportdranken, frisdrank en andere suikerhoudende dranken kunnen echter meer problemen veroorzaken dan een hoge bloedsuikerspiegel, omdat je lichaam meer water nodig heeft om deze vloeistoffen uit te spoelen, waardoor je uitgedroogd raakt. Daarvan bevatten veel van deze dranken onnatuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de gifstoffen die ons lichaam ons moet helpen weg te spoelen. Dus het antwoord is: gooi de met suiker verpakte drankjes weg en omarm water. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

2. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels

Een dieet rijk aan vezels is essentieel voor het behoud van een gezond spijsverteringsstelsel. Het wordt ook geassocieerd met een lager cholesterolgehalte en een verminderd risico op spijsverteringsproblemen. Chia behoren bijvoorbeeld tot de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Ze zitten boordevol voedingsstoffen die belangrijke voordelen kunnen hebben voor je lichaam en hersenen. In feite het woord  “chia” betekent kracht“. Ondanks zijn eeuwenoude geschiedenis zijn chiazaden als voedingsproduct de laatste jaren uitgegroeid tot een modern superfood. Laat je niet misleiden door de grootte – deze kleine zaden hebben veel voordelen, zoals:

Ongelofelijk rijk aan voedingsstoffenZe bevatten extreem weinig calorieënCreëer een verzadigd gevoel Vermindert honger naar zoete dingenVol antioxidanten

3. Het is triest om het te zeggen, maar je moet proberen je drankjes te beperken, in ieder geval een beetje!

Na een zomer vol strand barbecues en een drankjes, voel je je een beetje lusteloos, opgeblazen en uit balans! Het goede nieuws is dat, als je de schade wilt verminderen (of in ieder geval je lichaam een ​​beetje wilt beschermen), je hoeft die kleine pleziertjes niet volledig af te schrappen tijdens je detox. Dus, in plaats van kleine drankjes volledig te verbieden, wil je misschien je herfst ontgiftingsproces beginnen met het toevoegen van WOW TEA – DETOX- 21 day program een snelle en gemakkelijke truc die je helpt de gifstoffen te verwijderen, een opgeblazen buik te verminderen en je huid te verjongen.

4.Maak je niet druk

Tijd voor jezelf nemen is absoluut noodzakelijk voor zowel je mentale gezondheid als je gewicht. Je lichaam kan buikvet opslaan en een gewoonte ontwikkelen om te veel te eten als je stressniveaus te hoog zijn.

5.Drink je bloat weg.

Het is bewezen dat het drinken van thee zowel de meest effectieve als de gezondste manier is om ons lichaam te reinigen van de schadelijke gevolgen van ongezond voedsel, stress en het hectische moderne leven. In tegenstelling tot andere detoxmethoden die voornamelijk een diuretische werking hebben, alkaliseert WOW TEA Detox het lichaam en vermindert het de zuurgraad. Dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten in WOW TEA Detox helpt de thee vrije radicalen te neutraliseren en alle giftige elementen uit het organisme te verwijderen. Het ontgiftende effect met meerdere profielen optimaliseert het werk van het lichaam en versnelt alle processen, inclusief metabolisme, spijsvertering en regeneratie.

Kort samengevat:

Voedingsdeskundigen beweren dat seizoensgebonden detox de beste oplossing is voor diegenen die graag snoep eten na de avondeten – het herstart je systeem als je, nou ja, stout bent geweest met het eten van de hele taart. Als je sterk en gezond wilt blijven door de jaar, moet je proberen je lichaam wat extra liefde te geven om de prestaties te verbeteren. Wees niet te streng voor jezelf. Bekritiseer jezelf niet voor wat je beter had kunnen doen in de zomer of voel je niet slecht over jezelf omdat je je te veel hebt toegegeven tijdens je vakantie. Neem nu gewoon de verantwoordelijkheid om goede gewoonten aan te leren en houd je doelen voor ogen zonder je zorgen te maken over elke beslissing. Het belangrijkste is om je te concentreren op het heden.

Abonneer je en krijg GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Category

Social Media

Meest populair

Abonneer
je en krijg
GRATIS

  • icon speciale promotiecodes
  • icon geheime kortingen
  • icon ️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
  • icon tips voor gezond leven

Alleen voor degenen die lid zijn geworden van onze WOWTEA-familie!

#wowtea #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Meer van onze blog

WOW TEA

Resultaten kunnen variëren: Oorzaken voor overgewicht of obesitas verschillen van persoon tot persoon. Of het nu om genetische of omgevingsfactoren gaat, er moet worden opgemerkt dat voedselinname, stofwisselingssnelheden en niveaus van lichaamsbeweging en fysieke inspanning van persoon tot persoon verschillen. Dit betekent dat de resultaten van het gewichtsverlies ook van persoon tot persoon zullen verschillen. Geen enkel individueel resultaat mag als typisch worden beschouwd. Alle ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Sluit je aan bij de wachtlijst Wij laten u weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.

Abonneer je &

krijg GRATIS

speciale promotiecodes

geheime kortingen

️eenvoudige ideeën voor gewichtsverlies
tips voor gezond leven