Връщане

49. Съгласно договора за  дистанционна продажба всеки клиент, който има качеството потребител, може да върне продукта при ненарушен търговски вид без да посочва обективна причина за рекламация в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Транспортните разходи за връщане на стоката са задължение и отговорност на клиента. WOW Tea няма да приеме обратно стоки, изпратени с наложен платеж.

50. Други основания за разваляне на договора от разстояние, от страна на клиента са:

50.1. Нарушена опаковка – Клиентът може да изиска замяна на стоката ако установи, че е в лош търговски вид. В този случай, разходите по връщане на продукта се поемат от Продавача. При приемане на стоката, от страна на Клиента, и в рамките на 24 часа Клиентът не изпрати писмено или по телефон информация до WOW Tea за установени щети по съответните продукти, то те се считат за получени в добър търговски вид. В такъв случай WOW Tea не е длъжен да заменя съответните продукти.

50.2. Объркана стока при доставката. Ако клиентът установи, че стоката, която е доставена от куриера е различна от тази, която е поръчал, той може да я върне на куриера, за да му бъде изпратена коректна такава. Разходите за доставка се поемат от Продавача.

51. Клиентът е длъжен да информира Продавача за своето намерение да върне закупените стоки или да се откаже от договора от разстояние, като заяви решението си недвусмислено чрез писмена комуникация по имейл, в рамките на посочения срок. За да упражни правото си на отказ, клиентът трябва да използва формуляр за упражняване право на отказ. При неспазване на 14 дневният срок за връщане на продукт или продукта бъде върнат без Клиентът да е уведомил Продавача, то последният не е длъжен да възстановява заплатените от Клиента суми.

52. При проблем със закупените стоки клиентът може да се свържете с Продавача на телефони: +359 889 354 543 или на имейл адрес: [email protected].
Обичайното време за отговор е от 24 до 48 часа (без почивните дни).

53. Стоките следва да бъдат върнати в склада на фирма АТОП ООД:  ул. „Димчо Дебелянов“ No.46, гр. Пазарджик, за WOW TEA/„АТОП“ ООД с опция за преглед, за да може да бъдат прегледани състоянието и съответствието с условията на връщане.

54. В случай, че клиентът упражни правото си на отказ, WOW Tea е длъжен да му възстанови в пълен размер платените суми не по-късно от 14 календарни дни, считано от датата, на която стоката е приета обратно в склада на WOW Tea. От сумата, която потребителят е платил по договора, се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако клиентът е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това доставчика.

54.1. Ако след изпращане на поръчката, клиентът реши, че не желае да я получи, то той трябва да я изпрати към АТОП ООД за собствена сметка. В такъв случай, клиентът е длъжен да предостави на АТОП ООД валиден проследяващ номер на изпратената поръчка. АТОП ООД има задължението да възстанови заплатената от клиента сума в 14 дневен срок, след като се увери, че пратката е получена обратно в склада и състоянието на продуктите не е нарушено.

55. Продавачът има право да забави възстановяването на сумата до получаването на продадените стоки и не е отговорен за пратки, които не са доставени до склада му.

56. Възстановяването на сумата се извършва по банков път, на сметката посочена във формуляр за отказ. Можете да свалите формуляра ОТ ТУК Ако плащането е направено с банкова карта или Paypal, сумата се връща по картата или акаунта, от които е направено плащането.

57. Ако клиентът упражни правото си на отказ от договора от разстояние, той трябва да предаде стоките обратно на WOW Tea, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил за решението си да се откаже от договора. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати информация за своето решение до WOW Tea в писмен вид, преди изтичането на 14 дневния срок.

58. Срокът за замяна, поради техническа неизправност или счупване, на стъклени бутилки и инфузери е 15 календарни дни, считани от денят на приемане на стоката от клиента. Клиентът е длъжен да предостави снимков материал или видео за докладваната от него техническа неизправност или повреда. След този срок, WOW Tea има правото да откаже връщане или замяна на тези продукти. Бутилките и лимитираните чаши WOW TEA НЕ са предназначени за миене в съдомиялна. АТОП ООД Не носи отговорност за щети нанесени върху продуктите след измиване в съдомиялна машина.

59. При упражнено право на отказ от договора от разстояние, клиентът се задължава да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност до връщането им.

60. В случай, че поръчана и предварително платена стока от клиента не може да бъде доставена от Продавача, то последният ще информира клиента за това и ще възстанови платената сума, в срок от 14 дни от датата, на която Продавачът е установил този факт или от датата, на която клиентът е изразил желанието си за разваляне на договора.

61. Условия за връщане или замяна:

61.1. Клиентът трябва да уведоми Продавачът в писмен вид по имейл с попълнен формуляр за връщане. При проблем, свързан с продуктите, клиентът трябва да предостави снимков или видео материал.

61.2. Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;

61.3. Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръка;

61.4. Според Договорът за дистанционнии продажби, всеки клиент има правото да върне закупените продукти в ненарушен търговски вид, без да представя обективна причина за това, в 14 дневен срок след датата на покупка. В такъв случай, разходите по връщане на поръчката към АТОП ООД са за сметка на клиента. АТОП ООД няма да приеме доставка на върнати продукти, които са изпратени с наложен платеж.

61.5. Ако клиентът желае да върне продукт, който е закупен като част от промоционален пакет, то редовната цена на продуктите, които остават (или цената на промоционален пакет, ако има такъв със същите продукти) ще бъде приета за новата цена на поръчката (такса за доставка ще бъде добавена, ако новата цена на поръчката е под минимума за безплатна доставка). Разликата между заплатената от клиента сума и новата цена на поръчката ще бъде възстановена на клиента в 14 дневен срок, след като клиента върне продукта обратно към АТОП ООД.

62. Ако стоката бъде върната в отворено/използвано състояние, в което не може да бъде продадена като нова, Продавачът си запазва правото да откаже връщането на платените от Клиента суми при поръчката, както и последващите разходи за връщане на продукта. 

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.