Пускане на видеото

За нас

Красотата отвътре се вижда и отвън Нашето мото

В допълнение към това да изглеждате и да се чувствате като най-доброто си аз, ние вярваме в силата на природата, страст към спорта, чистата храна и тяло без токсини – с малко помощ от нашият първокласен билков микс!
Независимо дали сте фитнес модел или домакиня, нашите чайове ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате съвършено добре!
Гордеем се с нашите продукти и с хората, които ги правят! Използваме само висококачествени естествени съставки и комбинираме тези внимателно подбрани, натурални подаръци от природата, за да ви предложим най-добрите продукти за отслабване на пазара на достъпна цена!
(Също така вярваме, че светът би бил по-добро място, ако всеки прекара 15 минути на ден, пиейки чаша чай.)

about-us-office

Създадени в България

Ние сме млади, амбициозни и сплотени като екип!

Всички наши първокласни продукти са произведени в България и многократно тествани от WOW момичетата в цяла Европа 🙂

Нашият екип от специалисти по хранене, маркетинг и дизайн, работи усилено всеки ден, за да ти осигури най-добре работещите продукти за регулиране на теглото.

Правим ви горди.

За повече от 5 години на пазара помогнахме на над 150 000 WOW момичета да изглеждат и да се чувстват по-добре!

Още от първия ден взимаме решения, с които можем да се гордеем! Никога не сме използвали продукти от животински произход, всички те са подходящи за вегани и най-важното – никога не сме използвали синтетични аромати или изкуствени оцветители!

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.