Нашето мото...

Красотата отвътре се вижда и отвън

В допълнение към това да изглеждате и да се чувствате като най-доброто си аз, ние вярваме в силата на природата, страст към спорта, чистата храна и тяло без токсини – с малко помощ от нашият първокласен билков микс!
Независимо дали сте фитнес модел или домакиня, нашите чайове ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате съвършено добре!
Гордеем се с нашите продукти и с хората, които ги правят! Използваме само висококачествени естествени съставки и комбинираме тези внимателно подбрани, натурални подаръци от природата, за да ви предложим най-добрите продукти за отслабване на пазара на достъпна цена!
(Също така вярваме, че светът би бил по-добро място, ако всеки прекара 15 минути на ден, пиейки чаша чай.)

Създадени в България

Ние сме млади, амбициозни и сплотени като екип!

Всички наши първокласни продукти са произведени в България и многократно тествани от WOW момичетата в цяла Европа 🙂

Нашият екип от специалисти по хранене, маркетинг и дизайн, работи усилено всеки ден, за да ти осигури най-добре работещите продукти за регулиране на теглото.

Правим
ви горди.

За повече от 4 години на пазара помогнахме на над 150 000 WOW момичета да изглеждат и да се чувстват по-добре!

Още от първия ден взимаме решения, с които можем да се гордеем! Никога не сме използвали продукти от животински произход, всички те са подходящи за вегани и най-важното – никога не сме използвали синтетични аромати или изкуствени оцветители!