Често задавани въпроси

Какво всъщност е WOW tea?

В самото начало започнахме просто с един детоксикиращ чай, като вече предлагаме изобилие от чайове и мюсли за здравословен начин на живот.

Нашите чайове не са заместител на здравословната диета, нито на основните хранения, които ти задължително трябва да продължаваш да ядеш всеки ден. Последното, което ние искаме, е да гладуваш! Това не е част от здравословния режим!

Коя програма е най-добра за мен, ако искам да отслабна?

Най-добрата стратегия за намаляване на теглото е да започнеш с програмата DETOX за 21 или 42 дена. Това ще ти помогне да ускориш метаболизма си и да започнеш да се храниш по-здравословно. Следващата крачка е да намалиш дневния си калориен прием с помощта на APPETITE KILLER, за да започнеш да отслабваш с по-бързи темпове.

Какво съдържа една опаковка WOW TEA?

Чайовете Appetite Killer, Detox и ImmuniTea съдържат 150 грама чай в насипно състояние.

Чайовете Harmony и GoodNight Kiss съдържат 130 грама поради различния обем на съответните билки.

Мога ли да върна продукт на WOW TEA?

Можете да върнете продукт на WOW TEA и да получите обратно парите си, само ако вашият WOW TEA продукт не е бил отворен или използван по какъвто и да е начин, като го изпратите на адреса, който ще ви предоставим, когато ни пишете с молба за рекламация. Ние не можем да ви възстановим сумата за продукта, ако той е бил отворен при каквито и да е обстоятелства. След като получим продукта и проверим състоянието му, ние ще ви върнем парите по банковата сметка, посочена от вас.

WOW TEA наистина ли действа?

Всяка една натурална съставка в чайовете WOW TEA е специално подбрана и съчетана с останалите въз основа на своите уникални качества. В последствие тези съставки са комбинирани в една формула по метода наречен ‘синергия между храните’ (‘food synergy’). По този начин различните съставки не просто се допълват, но и увеличават взаимно ефекта си, действайки хармонично заедно, за да дадат оптимален старт на процеса на отслабване!

Ние си поставихме за цел да разработим възможно най-ефективната детоксикираща програма за нашите WOW TEA дами, и затова се трудихме неуморно докато не създадохме 2 изключително специални комбинации чай, които имат уникално действие. Ние сме на 100% уверени, че тези допълващи се отвари ще ти предоставят възможно най-доброто DETOX преживяване и ще ти помогнат да заживееш нов, здравословен живот!

WOW TEA 100% натурален продукт ли е и може ли да се приема от бременни жени и кърмещи майки?

Да, всички чайове на WOW TEA са 100% Натурални. Въпреки това, чайовете Detox и Appetite Killer съдържат високи нива на кофеин, и поради тази причина не е препоръчително да се приемат от бременни или кърмещи жени. Останалите чайове и мюсли са подходящи за бременни жени, като е необходимо да се посъветвате с лекар преди да започнете да ги приемате!