Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история.
Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него се сбогувах и със стегнатата ми фигура. Звучи ли ви познато? Обзалагам се, че да.
Няколко месеца бях яла каквото ми скимне, наслаждавах се без угризения на сладки и спиртни напитки и, разбира се, всичко това си имаше своята цена: загубих резултатите, които бях постигнала с много усилия и дисциплина през зимата и пролетта.

Отново стройна - с помощта на чай.

Не исках да минавам на строга диета, нито смятах да прекарам по 4 дни всяка седмица във фитнеса. Мислех си, защо този път да не пробвам с някакво натурално средство, което да ми даде нужния „тласък“, за да си върна стройната фигура.

Никога преди не бях опитвала да отслабвам с чай, така че бях любопитна как ще подейства. От всичко, което прочетох и разгледах, реших да пробвам един конкретен чай за отслабване. Беша на марката и техните продукти ми бяха попадали в социалните мрежи. Имах положителни впечатления от тях и затова си поръчах един пакет чай. Така и така нищо не ми пречеше да опитам – няма какво да загубя, а пък доста хора пишеха, че им помага.

Още по темата: Отслабване с чай

Чаят ми slimfit пристигна и започнах да го пия.
Пият се две чаши на ден: преди закуска и преди обед. Мен обаче ме мързеше да си правя отделно по 2 чаши през няколко часа и си бях поръчала чая с бутилка за правене на чай. С нея бързо и лесно си го приготвях в нас, а и можех да го нося с мен през деня. Отделно, чаят беше вкусен – свеж и ароматен, нямаше нужда от захар или мед.

Чувствах се различно още в първите дни.

Някъде към третия ден забелязах, че подуването в корема ми почти отшумя. Стомахът ми сякаш работеше добре за първи път от много дълго време. Не изпитвах глад толкова често, колкото преди, нито ми се похапваха някакви малки глупости през деня – вафли, бонбонки, солетки и тям подобни. Сякаш апетитът ми беше намалял от само себе си.

Чувствах се супер горда, че без проблем изкарам цял ден с 2 нормални хранения и без допълнителни глезотии следобед и вечер пред сериалчетата. Обикновено, когато нещо ме изнерви на работа (или в нас!), започвам да ям, ей така от стрес, и това винаги е допринасяло за напълняването ми. И все пак тези дни не исках да се поддавам на яденето от нерви или от скука.

Знаех, че съм отслабнала – дори и без да се тегля.

Около 10-ия ден вече усещах, че съм отслабнала. Дрехите ми стояха доста по-добре, обух си едни тесни дънки, които последно ми седяха абсурдно – и се харесах. Коремът ми не се беше подувал и не бях преяждала – всъщност нито веднъж за последните 10 дена.

Преди да започна да пия slimfit, подуването си седеше нон стоп, от сутринта подута до вечерта – сякаш нещо ми е “заседнало” в стомаха. А сега коремът ми се чувстваше лекичко и със сигурност беше много по-плосък на външен вид. Дори след хранене пак ми беше леко и комфортно.

Щом имаше толкова положителни промени така бързо, може би 3 седмици с този чай наистина щяха да ме вкарат във форма – и то без да си давам особено много зор или да отделям специално време за целта.
Дори си спомням, че ми беше приятно да си правя чая сутрин в бутилчицата, която после взимах с мен в офиса. Беше станало като сутрешен ритуал, който ме караше да се чувствам добре, че правя нещо хубаво за себе си. Някои от колегите забелязаха бутилката и искаха и те да си вземат. С право, много е удобна, ако обичаш да пиеш повечко чай през деня.

Върнах си фигурата, която исках. И съм уверена, че мога да я запазя.

Почти бях свършила пакета си, оставаше само за още ден-два. И изглеждах и се чувствах по-слаба. Не се бях мерила, но промяната беше очевадна и това ми стигаше. Не само, че пак бях във форма, но мисля, че изглеждах и дори по-добре, отколкото преди лятото.
Бях получила това, което исках – да отслабна по здравословен начин, да ми е приятно как се случва, да ми е лесно и здравословно. Продължавам да пия чая slimfit – това се превърна в навик, който ми помага да поддържам форма и да се грижа за тялото си по начин, който със сигурност работи за мен.
Вярвам, че постигането на желаната форма е процес, който в най-добрия случай се превръща в навик. И след като се научим да правим добри неща за себе си, можем да се върнем във форма на всяка възраст, след всякакви периоди на отпускане.

Стройната фигура може да се постигне лесно и естествено.

Надявам се историята ми послужи като мотивация и вдъхновение в тези есенни дни, когато повечето от нас започват да съжаляват, че са се поддали на летните изкушения. Не се измъчвайте със сурови диети, невъзможни цели или самообвинения. Лятото беше хубаво и, като всяко хубаво нещо, си има цена… Но какво ако връщането към стегната форма може да бъде лесно и естествено? Пожелавам на всеки да опита – и ако аз съм ви помогнала да откриете лесен и здравословен път към перфектна фигура, ще бъда наистина щастлива.
Късмет!

Мариана 

През годините ни направи впечатление, че щом дойде есента, хората започват да се настройват за промяна във външния си вид. И именно през този сезон обикновено получаваме най-много имейли от хора, които питат кой конкретен продукт ще им помогне да влязат форма – по най-ефективния и лесен начин.

Някои искат да направят цялостен детокс, а други търсят метод за вталяване. Има и хора, които вече са използвали един или повече от нашите продукти – и ни пишат, само за да споделят какво се е случило.
Затова тази есен ние решихме да подберем и публикуваме няколко вдъхновяващи истории от клиенти, които са оформили и прочистили тялото си с помощта на нашите програми.

Вярваме, че тези истории ще бъдат полезни за хората, които търсят положителна промяна и искат да знаят как се е случила тя при някой друг.

Благодарни сме на хората, които ни писаха и смело разказаха за пътешествието си към трансформация.

А тази есен пожелаваме на всеки да постигне промяната, която желае най-силно.

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Категории

Social Media

Най-четено

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

#woweffect #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Още от блога

Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история. Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.

Абонирай се

вземи БЕЗПЛАТНО

лесни идеи за отслабване специални промо кодове
тайни намаления
съвети за здравословен живот