Планът за 2021 #Стегната. #Здрава. #Щастлива.

Или как да започнете 2021 със силен старт.

Директно на въпроса. Не е ли време за промяна?

Точното време за промяна е винаги Сега. 

Обзалагаме се, че повечето хора едвам са дочакали 2020 най-сетне да свърши, за да започне различната 2021 – след 10 месеца седене на дивана пред телевизора. И ето, че дойде времето за действие и планове за успех. И сякаш всички се нуждаем от промяна, не е ли така? 

Нека поговорим за това. 

Разбира се, новата година е шанс за ново начало – с по-здравословен начин на живот и стегнато тяло, пълно с енергия. Тъй като ние сме експерти по естествената трансформация на фигурата и природосъобразния лафстайл, ще ви разкажем кои методи за постигане на мечтаната фигура са възможните и кои са невъзможни. За да изясним кое работи и кое не, когато целта ни е отслабване

Много от нас свързват намаляване на теглото с думата “диета”. И точно там ни е грешката. 

Зачеркнете диетите от списъка си новогодишни обещания. Ето защо.

Години изследвания и интервюта с хора, спазвали диети, сочат, че строгите диети водят само до краткотрайна промяна във фигурата – обаче са вредни за здравето, храносмилането и доброто настроение.

Няма нужда да ви убеждаваме, защото по всяка вероятност някога сте били на диета и сами знаете как е – скапано ни е настроението, чувстваме се гладни и нещастни, прималява ни и генерално ни е писнало от всичко. Обаче – ако цената на изваяната фигура е толкова висока, струва ли си да се занимаваме изобщо? Диетите нямат подобаващ отговор на този въпрос, освен: ами ето, отслабна, сега се оправяй сама и решавай как да задържиш промяната! 

Диетите бяха страшен хит преди 20 години. Но вече не са!

Когато диетата приключи, ако изобщо добутаме до края, какъв е планът от тук насетне? По-лесно ли става, трябва ли да се върнем към предишния си начин на живот и можем ли да хапваме каквото си поискаме, вместо да смятаме калории и да мерим колко грама пилешки гърди трябва да ядем по 6 пъти седмично? Ето затова диетите не са дългосрочен план за стегнато тяло и здравословен живот.  

Те са експеримент. И след като експериментът приключи, остава ни да се опитаме да задържим резултатите, които сме постигнали толкова трудно, че не можем да го правим постоянно. Ето как и защо резултатите от диетата изчезват с времето. Името на този феномен е небезизвестният йо-йо ефект. Наистина не е честно. 

Интересно обобщение относно рестриктивните диети от Medium може да прочетете тук: https://kristenhovet.medium.com/researchers-say-no-to-low-carb-and-keto-diets-233dfeb1f427?source=search_post———2

Дами и господа, излъгали са ни.

Хайде, кажете, коя е любимата ви диета? Кето, Дюкан, Палео, Веган, може би Аткинс? Нека познаем – никоя не ви харесва! Нито на нас. Ето какво ни казват повечето диети в едно изречение:

“Никакви въглехидрати!"

Окей, яйца за закуска е супер, но можете ли да си представите да ядете месо и риба тон през цялото време? А това е основният принцип зад повечето планове за намаляване на теглото. Изхвърлете въглехидратите. НО знаете ли, че когато драстично намалим въглехидратите, мозъкът ни няма с какво да се храни? Защото горивото на мозъка са именно… въглехидратите.  

Ето какво казва HealthLine по въпроса: https://www.healthline.com/nutrition/9-weight-loss-diets-reviewed#TOC_TITLE_HDR_2

Може да имаме усещането, че бидейки на нисковъглехидратана диета, ние отслабваме, но често това е просто загуба на вода. И гладуване на мозъчните ни клетки. В момента, в който спрем с диетата, спира и отслабването. 

Честен въпрос – ако диетата ви прави раздразнителни, уморени и е вредна за мозъка ви и общото ви здраве, как може да е начин на живот? Може ли тя да доведе до дългосрочна промяна – което е много различна цел от постигането на бързи резултати и краткотраен успех. Не. И това е едно много дебело подчертано Не.

Тогава какво може да направим? 

Отслабването е трудно, НО и за това си има трик.

Готови ли сте да чуете една тайна? Добре, слушайте внимателно. Има специални билкови комбинации, които са използвани от хилядолетия, защото влияят на тялото много по-добре, отколкото което и да е хапче или диета. Билките работят на много дълбоко ниво, като изчистват целия организъм от токсините, които забавят всички процеси и водят до натрупване на излишни килограми. 

Ето какво ни казва BrightSide за ефекта на билките върху тялото: https://brightside.me/inspiration-health/learn-about-teas-that-are-proven-to-promote-weight-loss-541410/

За разлика от диетите, които ни ограничават неимоверно и само забраняват “Недей да ядеш това и онова!”, билковите чайове работят по съвършено различен начин. Те рестартират тялото, естествено намаляват апетита и ускоряват горенето на мазнини. По този начин ние отслабваме със стабилно темпо, а резултатите се увеличават с времето.   

Ако нещо е използвано в продължение на 5000 години, трябва да има причина за това.

Отговорът е лесен: защото работи.

В последно време все по-популярно става да пием специални билкови миксове, за да постигнем стегната фигура. Това е така, защото все повече хора осъзнават какво може да направи за тялото им силата на Природата – така, както никой друг метод не би успял. 

След като рестартират и детоксикират целия организъм по здравословен начин, билковите чайове естествено ускоряват обмяната на веществата и водят до видима трансформация – отвътре навън.

Нищо чудно, че милиони хора го правят.

Може би дори собствените ви приятелки! 

Не е изненада, че вместо да смятат калории, все повече хора предпочитат да се насладят на вкусна чаша чай, която естествено забързва метаболизма им. И не само това, но и изчиства токсините и ускорява изгарянето на мазнини.  

Билковите чайове са метод без ограничения, който е вкусен, здравословен и ни помага да постигнем дълготрайни резултати – в красотата, стегнатата фигура и здравословния начин на живот. Освен това, тъй като промяната се случва по естествен и приятен начин, можем с лекота да запазим и поддържаме резултатите

Билките предлагат дългосрочна стратегия за здравословен начин на живот, който ни носи все повече ползи с времето. Те не само ни помагат да трансформираме фигурата си, но и да подобрим здравето си, да усилим имунитета и да се чувстваме страхотно

А това е целта, нали? Добре. Но има и още за казване. 

Какво точно знаете за програмите, наречени Biofit?

Не много? Чудесно. Нека обясним.

Сетете се за всички обещания, които сте си давали, че ще започнете да живеете здравословно и ще изваете стегната фигура. Biofit програмата е специален план за здравословен начин на живот и видима промяна – който е лесен и забавен за следване! 

Това не е няколко дневна диета, а начин на живот, който може да ни донесе безброй ползи, свързани с красотата, здравето и отслабването. Защото вместо да се фокусираме върху това, което не трябва да правим, ние се фокусираме върху всички полезни неща, които можем да правим. 

Искате здравословна закуска, но не се сещате за нещо, което да е едновременно вкусно и полезно за тялото? Biofit програмата има няколко предложения. Може би пък искате да се детоксикирате по лесен и ефективен начин? Има и много опции за детокс, не се безпокойте. 

Цялостна програма за изваяна фигура и чудесно настроение.

А дали biofit програмите включват и домашни тренировки, за да не се налага да пътуваме до фитнеса и после на обратно към вкъщи в тежкия зимен трафик? Да. Разбира се, че да. В една biofit програма има лесни и приятни тренировки за стягане на цялото тяло у дома – без каквито и да е уреди! 

Различното при Biofit програмите е, че те са много повече от няколко съвета за стегната фигура и добро здраве. Това са наръчници за естествен начин на живот – но вместо да са сложни, те са супер лесни за следване. След като веднъж започнете, те поддържат интереса ви, защото са прости и забавни за изпълнение, и също така водят до дълготрайни резултати, които диетите трудно могат да предоставят. Просто защото рестриктивните диети са твърде трудни за спазване дълго време. 

Здравословните ползи от това да следвате Biofit програма включват бърз метаболизъм, стройна фигура и изчистване от токсини и свободни радикали. А това води до трайно отслабване, силен имунитет и естествено подмладяване. 

Ето и 3 идеи за ефективно и лесно отслабване.

Всъщност предизвикваме ви да ги изпробвате!

  1. 1. Поставете си срок: Целите се постигат най-лесно със срокове. Науката е доказала, че с естествена и балансирана програма нашите тела могат да се променят за 21 дена. Затова 3 седмици са чудесен срок, за да започнете и измерите положителната трансформация. Да кажем, че стартирате детокс програма или нов здравословен навик. Наблюдавайте какво и как се променя за 21 дни и накрая сравнете началото с резултатите на 21-вия ден. По този начин може да прецените коя естествена програма влияе най-добре на тялото ви и отговаря на вашия вкус, темперамент и начин на живот. Коя дава най-добри резултати. И когато я намерите, направете я свой навик. 
  1. 2. Заменете закуската или вечерята със смути: Продуктите, които заместват хранене са невероятен начин да заредим тялото си с високо хранителни съставки, които съдържат малко калории. Заместващите хранене продукти обикновено са вкусни и супер здравословни, защото съдържат съставки богати на протеини, витамини, антиоксиданти и фибри. По този начин ние се чувстваме сити и енергични, като едновременно с това постигаме желаната фигура по здравословен начин.
  1. 3. Периодично гладуване – малко усилие, чудесни резултати: Периодичното гладуване означава да направим пауза от 12-14-16 часа между вечерята и закуската на следващия ден. Да кажем, че вечеряте в 6 вечерта. Ако закусите в 10, давате на тялото си 16 часа периодично гладуване.

Ползите включват детокс, забързана обмяна на веществата и ускорено изгаряне на мастни клетки. Ако 16 часа ви се струват твърде много, може да вечеряте с шейк със супер храни и да закусите със смути. По този начин не само намалявате калорийния си прием, но и приемате голямо количество супер полезни съставки, които по естествен начин намаляват апетита и ускоряват метаболизма. 

Дори Harvard Business Review говори за ползите от периодичното гладуване: https://www.health.harvard.edu/blog/intermittent-fasting-surprising-update-2018062914156

Така, май това е достатъчно теория. Време е за действия. 

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Категории

Social Media

Най-четено

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

#woweffect #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Още от блога

Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история. Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.

Абонирай се

вземи БЕЗПЛАТНО

лесни идеи за отслабване специални промо кодове
тайни намаления
съвети за здравословен живот