5 хитрини за връщане във форма след лятото

Как да влезем във форма след лятната ваканция? Винаги е подходящ момент за промяна.
Най-добрият метод за възстановяване на духа и тялото е с релаксираща лятна ваканция, която те отдалечава от напрежението на работата и ежедневните задължения. Въпреки това може да се окаже предизвикателство да се захванеш отново рутинните си занимания след две седмици слънце, пясък и партита. Но все пак и това се случва.

Нека ти кажем една тайна, НЕ Е ИСТИНА, че за да се върнеш във форма, са необходими изтощителни диети, часове във фитнеса или хапчета за отслабване, които често предизвикват йо-йо ефект.

Най-новата тенденция в отслабването през септември е свързана с това да се погрижиш за себе си по възможно най-здравословния начин! Върни се безпроблемно към здравословния си начин на живот с лесните съвети и трикове на WOW TEA.

1. Наваксай със съня

Изгради си и поддържай здравословен режим на сън. Ако имаш нужда да наваксаш, отделяй по няколко допълнителни часа сън всяка нощ, но не оставай в леглото до обяд през уикендите. Тялото ти се радва на ритъм, посветен на постоянството.
Дори през уикендите се опитай да си лягаш по едно и също време и да се събуждаш по едно и също време. Избягвай да подремваш след 3 часа следобед, а дрямките ограничи до 20 минути. Избягвай да пиеш алкохол и кофеин вечер. Не употребявай никотин изобщо. Прави упражнения редовно, но не и в рамките на два до три часа преди лягане.

2. Опитай се да повишиш нивото на активност

Връщайки се на работа, сигурно е предизвикателство да намериш време и вдъхновение за упражнения. Напълно те разбираме! Но спортните занимания са доказано полезни – за сърцето, за белите дробове, за настроението ни, за високите нива на допамин, за стегнатите тела и за плоския корем. Можеш да използваш това като забавно занимание, което да правиш със семейството и приятелите си, така че не е задължително да е напълно неприятно. Прекарвайте пълноценно времето си заедно, докато се упражнявате, като се разхождате или правите походи. Съветваме те да правите това, веднага след като се събудите, защото това ще повиши капацитета на тялото ви да изгаря мазнините.

3. Повече фибри, по-малко глад

Съществуват множество изследвания, които доказват, че фибрите по естествен начин намаляват апетита. Тъй като увеличават размера си в стомаха, фибрите създават усещане за ситост, дори ако вече не сме яли твърде много. Как можем да си набавим повече от тези вълшебни и полезни фибри? Яж повече плодове, зеленчуци, боб и пълнозърнести храни. Винаги можем да поръчаме двойна зеленчукова гарнитура, да започнем храненето си с лека салата (вместо картофено пюре) или просто да си приготвяме леща един или два пъти седмично. Всичко това е не само здравословно, но и ни помага да се чувстваме много по-рядко гладни.

4. Не гладувай

Ние не сме големи почитатели на ограничителните диети.  Защо? Защото трудно постигнатите резултати често е невъзможно да бъдат запазени. След диетата организмът толкова силно жадува за храна, че буквално не можем да изядем само една поничка, а трябва да изядем 4. И това продължава с дни. Разбира се, връщаме си всички килограми, които сме свалили с усилия и жертви… Това ни води до метод за намаляване на теглото номер 2. Съмнителни хапчета и прахчета. Наситени със съмнителни лабораторни химикали, които объркват организма по опасен начин, причинявайки повече вреда, отколкото полза. Тогава какво можем да направим?

5. Опитай нещо РАЗЛИЧНО

От опит знаем, че ако искаш да постигнеш и поддържаш здраво и стегнато тяло, най-лесният и същевременно най-здравословният начин да го направиш е като пиеш подходяща билков микс. Опитвала ли си определен чай за отслабване, направен от билки, подбрани от далечни места по целия света? Някои древни култури са използвали повечето от тези билки в продължение на повече от 5000 години. Как е станало това? Защото даровете на природата могат да направят – и да запазят! – тялото здраво, младо и във форма.

Събрани в един микс, тези специфични билки стартират процесите, необходими за по-бърз метаболизъм, по-добро изгаряне на мазнините и по-слаб апетит – и това са само някои от тях. НО за разлика от диетите и хапчетата, резултатите се случват по лесен, приятен и устойчив начин! WOW TEA SlimFit е чай, създаден за хора от всички възрасти и различни типове тяло, с една-единствена цел – да им помогне да постигнат целите си по лесен и 100% естествен начин. Миксът от първокласни съставки в чая Slimfit не само забързва метаболизма, но и помага на тялото да получи достъп до собствените си мастни депа – и да ги изгори за енергия! Ето защо и как отслабваме по естествен начин и успяваме да запазим най-добрите си резултати.

Не ни вярваш? Опитай.
След 21 дни ще разбереш защо в играта на отслабване именно този чай е причината за постигането на видими резултати.

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Категории

Social Media

Най-четено

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

#woweffect #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Още от блога

Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история. Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.

Абонирай се

вземи БЕЗПЛАТНО

лесни идеи за отслабване специални промо кодове
тайни намаления
съвети за здравословен живот