Какво означава да сме наистина здрави?

Здравето означава много неща,

не само отсъствие на болест. Така, както ние го разбираме, здравето е на първо място правилно функциониране на органите, силен имунитет и виталност. На второ място идва усещането за бодрост и енергичност. Към него се добавят желанието за живот и работа, гладката мисъл, продуктивността. 
За да сме наистина здрави на всички нива, изисква се повече от това тялото ни да няма настоящ проблем. Много повече. Здравето изисква и хармония между биологичните процеси, емоциите и мислите. Когато между трите съществува баланс, тяхната работа протича гладко и ефективно, като по този начин усилва устойчивостта и виталността на целия организъм.

Никой не казва “Мерси, имам си достатъчно”,

когато му се предлага допълнително здраве. Дори да е напълно здрав. Ето така ни хрумна да направим чай за здраве, който се пие всеки ден. Искахме да дадем на хората полезна и здравословна билкова рецепта, която подобрява цялостния тонус и подпомага имунитета
Така се роди идеята за WOWTEA Wellness. За разлика от предишните ни два чая, нашият Wellness чай не решава един конкретен проблем. Wellness е чай за здраве. За цялостно здраве на всички нива.
Освен фокуса върху физическото здраве, ние искахме този чай внимателно и естествено да балансира емоциите и ума, повишавайки нашата виталност, вътрешен мир и сила за живот – и то по изцяло натурален начин. Създавайки нашата Wellness рецепта, ние взехме предвид всички тези измерения на здравето. Затова в нея включихме комплекс от редки билки, чието действие е да хармонизира всички процеси в тялото – на телесно, емоционално и ментално ниво.
Wellness чаят може да ни е от помощ, когато искаме да се предпазим от влиянието на ежедневния стрес, да уравновесим мислите и чувствата си и да възвърнем силата си за живот такава, каквато ни е необходима. За да живеем се чувстваме и да бъдем здрави на всички нива

Ключът към здравето е силният имунитет. 

Укрепването на имунитета и устойчивостта на организма е основна част от доброто физическо здраве. Представете си силния имунитет като стабилна и непоклатима основа, която устоява на всякакви трусове. Ако сме вложили добри и качествени материали при градежа, увеличаваме силата на цялата конструкция. Така е и с тялото ни. 
Ако се грижим за това да поддържаме и усилваме естествените защитни сили на организма си ежедневно, той ще може да устоява на външните влияния с утроени сили и няма да ни оставя в моментите, в които най-много ни трябва.

И именно затова ние се разровихме много надълбоко, за да открием кои са най-мощните имуностимулиращи билки и да ги добавим в нашия Wellness микс. Целта ни бе да предоставим надеждна, натурална, ежедневна грижа за здравето. По изцяло естествен и природосъобразен начин. А, ето, че стана дума и за билките. Чудесно, нямаме търпение да ви разкажем.

Има обикновени билки. Има и супер билки. 

Както можете да се досетите, супер билките се откриват рядко, виреят на отдалечени и странни места и е трудно не само да чуеш, че съществуват, но и се сдобиеш с тях. Ето такива билки искахме ние в нашата Wellness рецепта. Един превъзходен начин да постигнем тази билкова сила, беше да изберем едни от най-здравословните съставки на света от щедрата кошница на Природата и да ги съчетаем с някои от билките, използвани в най-старата лечебна система на света, оцеляла до днес. Аюрведа. 
От хилядолетия насам Аюрведа е майката и царицата на практиките за здрав дух в здраво тяло. Но не само. Билките, използвани в лечебните отвари на Аюрведа помагат на тялото ни нежно да хармонизира работата си, така че всички органи да работят по мед и масло, а умът ни да е бистър и спокоен като повърхността на езеро при безветрие. 
А когато смесите мощните имуностимулатори, предоставени от Природата под формата на супер полезни билки, със съставките, използвани в продължение на повече от 5000 години Аюрведа, получава се отвара, която въздейства положително както върху здравето на тялото, така и върху хармонията на ума. 

Балансираното тяло е здраво тяло.

Безценно е да знаем как да възстановим баланса в тялото и ума си – това позволява на мозъка ни да си почине качествено и да е свеж и работоспособен, когато ни трябва. Освен това балансираното тяло, което следва естествения ритъм на своите цикли, умее да се самообновява, така че то старее по-бавно и не задържа в себе си вредни елементи – нито като вещества, каквито са токсините, нито емоционални състояния, каквито са стресът и тревожността.

Чай за абсолютно все-ки. По всяко време. 

Казахме ви, дълбали сме в темата за здравето по маниакален начин. И затова нашият Wellness чай включва най-широкият възможен спектър от полезни действия в себе си и това го прави изключително подходящ за всеки, който иска да е здрав и да живее хармонично. Като човешки същества, които избягват болката и се стремят към удоволствието, ние имаме нужда да бъдем физиологично здрави и в балансирано емоционално и умствено състояние, за да живеем живота си по удовлетворяващ начин. 
Тъй като пиенето на Wellness чая не гони конкретна цел за постигане, както е при чайовете ни за детокс и отслабване, той няма препоръчителна продължителност на консумация. Ползите от това да пием Wellness чай се натрупват и увеличават с времето, като ни помагат да се чувстваме здрави през цялото време и да сме устойчиви срещу негативните влияния на околната среда.
Затова и в чая ни няма кофеин, както в другите ни миксове, за да може да се наслаждаваме на вкуса и ползите от него през целия ден, включително вечер. Особено вечер – когато ароматът на портокалови корички и канела успокоява сетивата ни и ни помага да се отпуснем и да усетим покоя и хармонията, които ни изпълват след продуктивния ден. 

Нещо много повече от полезен чай. 

Създадохме Wellness чая с намерението да помогнем на всеки човек да намери хармония и баланс по естествен начин. Да има здраве, устойчивост и сила на всички нива на съществуване – тялото, ума и емоциите. Затова и вложихме изключително старание и прецизност в това да изберем правилните съставки за нашия Wellness чай. Освен това, сдобиването с тези редки съставки също ни поизпоти, защото държахме или всички те да са с най-високо качество, или просто нямаше да правим такъв чай и толкоз. Но успяхме.
И накрая, когато бяхме готови, разбрахме, че не сме създали просто готин чай. А страхотен чай. 
Ние вярваме, че хората заслужават най-доброто. Затова се опитахме да го постигнем. За нас ще е повече от достатъчно да знаем, че нашата Wellness рецепта е стигнала до хората и им е помогнала да са здрави, подсилила е имунитета им и им е дала усещане за виталност и хармония – на всички нива на съществуване.

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Категории

Social Media

Най-четено

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

#woweffect #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Още от блога

Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история. Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.

Абонирай се

вземи БЕЗПЛАТНО

лесни идеи за отслабване специални промо кодове
тайни намаления
съвети за здравословен живот