Детокс – как и за колко дълго да го правим?

От алкализация и подмладяване на клетъчно ниво, до бърз метаболизъм и цялостна трансформация - детоксът може да направи чудеса за здравето и красотата ни!

Понякога вследствие на лоши хранителни навици и нездравословен начин на живот естествените пътища за детоксикация на тялото се блокират. В резултат на това се натрупват токсични вещества, които ни карат да се чувстваме уморени, мрачни и водят до наддаване на тегло.

Тук на помощ идват методите за детоксикация. Продуктите за детокс се използват, за да рестартират процесите на пречистване във всички органи – черния дроб, стомаха, и кожата– тъй като локализират и освобождават токсичните отпадъци, цялото тяло започва да работи с нова скорост и ефективност.

Постигане на мечтаната фигура? Стъпка 1 е детоксът.

Пречистеното тяло без токсини е не само най-добрият начин за постигане на трайна красота и здраве – това е единственият начин. Тялото е проектирано, за да поддържа здравословно състояние, към което винаги се стреми, но без помощта на мощни методи за пречистване дълбоката детоксикация е невъзможна.

Ако знаем как да стартираме и стимулираме процеса на цялостна, дълбока детоксикация, която е в съответствие с естествената способност на тялото да се регенерира, да изгаря мазнините и да произвежда енергия, никога повече няма да се налага да се притесняваме за теглото. Това е невероятен начин да се грижим за здравето си и да поддържаме красотата си по най-естествения начин.

За да оценим многобройните ефекти на детокса е важно да разберем как работи процесът.

Детоксикацията е метод който се използва за да стартира и ускори отстраняването на токсините от тялото. Това е мощен процес, който възстановява правилното функциониране на организма и ускорява жизнените процеси. Какво получаваме като краен резултат? Повече енергия, здраве и изваяно тяло – и то по най-натуралния възможен начин.

Но това не е всичко! Често хората отслабват като резултат от успешната детоксикация, и то без да гладуват и да спазват строги диети. Именно затова, цялостно прочистване преди спазването на програма за отслабване е чудесен начин да подготвим тялото си за промените, както и да запазим резултатите.

Пречисти тялото и влез във форма - лесно като 1, 2, 3!

Пречисти тялото и влез във форма - лесно като 1, 2, 3!

Много хора виждат невероятни резултати само след 21 дни детоксикация – чувстват се по-леки, енергични и отслабват без усилие. Някои обаче искат повече от това. Те търсят пълна промяна, която да възстанови тялото, като го подмлади и трансформира отвътре навън.

Кое би работило най-добре за теб? Проучи ползите, както от дългосрочната, така и от краткосрочната детоксикация, и въз основа на това можеш да направиш своя уникален план за детоксикация.

Нека се запознаем с няколко доказани ползи от краткосрочната детоксикация:

Кратката детоксикация е мощен тласък за тялото, който ще почувстваш веднага. Още от първия ден ще усетиш топъл комфорт в стомаха, който идва от билките. Те действат, за да премахнат подуването в корема и да насочат храносмилателните процеси обратно в правилната посока.

Метаболизмът представя сложен процес, чрез който тялото съхранява и преобразува храната в енергия, необходима за да работи. Когато токсините започнат да се натрупват, те забавят метаболизма, което води до наддаване на тегло. Ето защо един от най-значимите ефекти на детоксикацията е върху метаболитната система. Когато тялото започне да се прочиства, метаболизмът се ускорява и започва да разгражда храната и веднага да я превръща в енергия. В резултат на това горим калории по-бързо и по-ефективно.

Нашите тела не могат да се справят с обработката на всички вредни вещества и токсини, образувани от консумацията на преработени храни, замърсеният въздух и забързаното ежедневие. И тук на помощ идват силите на природата – билките. Билковият детокс действа, за да стартира процесите на почистване във всички органи – черен дроб, бели дробове, стомаха и кожата. Когато токсините се изхвърлят, тялото започва да работи с нова скорост и ефективност. Усещаме резултатите веднага под формата на повече енергия, жизненост и видимо вталяване.

Свободните радикали са токсични съединения, които могат да причинят много щети на клетките. Въпреки че тялото има свой собствен механизъм за борба със свободните радикали, когато токсините се натрупат, функциите му се натоварват. Ето защо най-добрият детокс би бил този, който не само изхвърля токсините, но и зарежда тялото с антиоксиданти. Антиоксидантите са молекули, които могат да взаимодействат със свободните радикали и да спрат процеса на изграждане им. Науката посочва няколко много мощни билки, които осигуряват на тялото необходимите антиоксиданти, като гуарана. С мощното си пречистващо действие гуарана неутрализира свободните радикали, като по този начин защитава всяка клетка в тялото.

Може би кожата ти изглежда бледа и суха, въпреки че използваш много скъпи продукти? Известни дерматолози и диетолози откриха невероятна връзка между чистата и блестяща кожа и здравословното хранене. Те препоръчват приема на чаша билков чай всеки ден, но не всеки вид чай ще свърши работа. Фокусирай се върху билки, които имат доказан детоксикиращ ефект, като:

Зелен чай: Неговите антиоксиданти носят невероятни ползи против стареене – премахват токсините и възстановяват естествената бариера на кожата.

Чай от джинджифил: Той засилва функциите на черния дроб и намалява възпалението, което всъщност е причината за обриви и зачервяване на кожата.

Всичко това звучи невероятно! Но какво би могла да постигнеш с по-дълъг процес на детоксикация?

Клетъчно подмладяване и многобройни ползи за здравето и красотата!

Дългосрочната детоксикация може да възстанови и рестартира цялото тяло на клетъчно ниво. Всеизвестен факт е че, токсините причиняват увреждане, тъй като забавят работата на органите и възпрепятстват правилното им функциониране. Когато започнат да се натрупват, токсините също причиняват алергии, наддаване на тегло, раздразнителност, проблеми със съня, липса на енергия и умора.

Чрез дългосрочна детоксикация всеки орган се освобождава от токсичния товар и всяка система в тялото започва да работи бързо и ефективно.

Можеш да почувстваш промяната във формата на повече енергия, добър сън, добро храносмилане, жизненост и обновена кожа.

Много се говори за токсините, но рядко се споменава за неблагоприятния им ефект върху тялото. Токсините затрудняват метаболизма и забавят всеки жизненоважен процес. Тъй като метаболизмът работи през цялото време той се нуждае от много енергия. Когато функциите му са възпрепятствани често това води до неконтролируем апетит и напълняване. След като токсините бъдат премахнати от всеки орган, работата на всички телесни органи значително се улеснява и ускорява. Сега тялото се нуждае от по-малко енергия, за да работи най-добре, и използва натрупаните мазнини за гориво. Резултатът? Тялото е чисто, мазнините се топят а апетитът е под контрол. Всичко това е постигнато по най-естествения и лесен начин без лишения или опасни диети, последвани от йо-йо ефект.

Имунната система има една от най-важните роли в поддържането на здравето и високите защитни сили на организма.  Нейната задача е да ни предпазва от вируси и бактерии непрекъснато. Проучванията показват, че редовната, дългосрочна детоксикация може да възстанови отслабената имунна система. Доказано е, че витамин С е истински, изцяло естествен имуностимулатор. Витамин С помага на имунната система, като насърчава производството на бели кръвни клетки и укрепва бариерите на кожата. Един от най-добрите начини да си сигурна, че приемаш достатъчно витамин С всеки ден, остава преимът на чай ежедневно. По-важното e чай, който съдържа ройбос. Детоксикацията с ройбос е здравословен начин, който зарежда тялото с  най-огромно количество антиоксиданти.

Доброто храносмилане е ключът към крепко здраве и сияйна кожа. Всъщност, ако искаш естествено чиста, блестяща кожа отвън, трябва да си здрава отвътре, като започнеш от храносмилането. Детоксикацията е най-добрият начин да премахнеш отпадъците и токсините от дебелото черво. Детокс с мента например помага при някои проблеми като нередовен стомах и подуване на корема. Практикуващите са доказали, че дългосрочният детокс може да осигури много ползи като отслабване, по-добро храносмилане, повишена енергия и блестяща и чиста кожа.

Токсините причиняват безпокойство през нощта и умора през деня. Когато се детоксикира, нервната система може да изпълнява функцията си да се саморегулира, така че да произвежда точните количества хормони, по такъв начин, че да осигурява много енергия през деня и дълбока почивка през нощта, допринасяйки за  качествен сън и правилно възстановяване. Това от своя страна спомага за положително влияние върху хормоналния баланс и нивата на инсулина, което води до по-малко апетит и по-добро настроение, повече спокойствие и позитивност.

Детоксикацията може да направи чудеса с нашето здраве, ум и дух. Независимо дали искаш да укрепиш имунната си система, да подобриш гладкостта и еластичността на кожата си или да отслабнеш, детоксът е пътят до там.

Има много предимства както за краткосрочната, така и за дългосрочната детоксикация и коя от тях ще избереш зависи от твоите лични нужди и желания. Краткосрочната детоксикация ще ти помогне да рестартираш, прочистиш и изваеш тялото си по възможно най-бързия и здравословен начин.


Дългосрочната детоксикация, от друга страна, ще оптимизира всеки жизненоважен процес в тялото, за да работи по изцяло нов и ефективен начин, като също така ти помогне да създадеш здравословни ежедневни навици, които са основата за дълъг и щастлив живот. А не е ли това към което всички се стремим?

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Категории

Social Media

Най-четено

Абонираш се &
Получаваш БЕЗПЛАТНО

  • icon лесни идеи за отслабване
  • icon специални промо кодове
  • icon тайни намаления
  • icon съвети за здравословен живот

Единствено за тези, които са се присъединили към нашето WOWTEA семейство!

#woweffect #biofit #21days #detoxtea #slimfittea #fitgoals

Още от блога

Ключът към стройната фигура

Нека разкажа една история. Връщаме се точно една година назад. Беше началото на септември. Лятото свърши и заедно с него

wowtea-logo-white

*Резултатът е индивидуален.: Причините за наднормено тегло или затлъстяване варират от човек до човек, независимо дали са генетични или от средата и начина на живот. Трябва да се отбележи, че приема на храна, скоростта на метаболизма и нивата на спорт и физическо натоварване варират от човек до човек. Това означава, че резултатите от загуба на тегло също ще варират от човек до човек. Никой индивидуален резултат не трябва да се разглежда като типичен. Всички съставки са получени от естествени източници.

© 2024 WOWTEA. All rights reserved

Запиши се Ще те уведомим, когато продуктът отново е в наличност. Моля, въведи своя имейл по-долу.

Абонирай се

вземи БЕЗПЛАТНО

лесни идеи за отслабване специални промо кодове
тайни намаления
съвети за здравословен живот